Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Το κλίμα και στις δύο παραλίες είναι εκρηκτικό, αφού κάθε ομάδα έχει χωριστεί σε υποομάδες, με καβγάδες, εντάσεις και μοιρασιά προμηθειών.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Νέο αγώνισμα στο στίβο μάχης του Survivor, αφού απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουμε μάχη με έπαθλο επικοινωνία. Οι δύο ομάδες είναι πλέον ισοδύναμες, αφού οι νίκες κατά κάποιον τρόπο μοιράζονται και τα περισσότερα παιχνίδια γίνονται ντέρμπι. Όπως το χθεσινό, που κέρδισαν οι “μπλε” με 10-9, χάρη και σε πέναλτι που κέρδισαν επειδή η Ανθή Σαλαγκούδη δεν δέχτηκε να αγωνιστεί, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός είχε δώσει άδεια.

Το κλίμα και στις δύο παραλίες είναι εκρηκτικό, αφού κάθε ομάδα έχει χωριστεί σε υποομάδες, με καβγάδες, εντάσεις και μοιρασιά προμηθειών. Οι “μπλε” είναι ξεκάθαρα και δηλωμένα σε δύο στρατόπεδα, με τους νέους παίκτες να στέκονται προς τα παρόν ουδέτερη, όμως μάλλον σύντομα θα αναγκαστούν να διαλέξουν μεριά… Στην κόκκινη καλύβα, η Ανθή Σαλαγκούδη είναι στο επίκεντρο της δυσαρέσκειας, με αυτόκλητες προστάτιδες τη Σοφία Μαργαρίτη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, οι οποίες είναι και οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2 – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν

Πάμε στο αγώνισμα, όμως. Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε κερδίζουν οι “κόκκινοι”, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ξανά σε επαφή με τον… έξω κόσμο.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Ποιος φεύγει;

Είδαμε στο Twitter να δημιουργείται «κίνημα» με το hashtag #Ανθη_φυγε με χιλιάδες σχόλια κατά της Σαλαγκούδη και τους χρήστες να ζητούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Η αποχώρηση που θα αλλάξει για πάντα την κόκκινη ομάδα
Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Mπα

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η Ανθή «εξολοθρεύει» και πάλι τις αντιπάλους της και η «μάχη» είναι μεταξύ Μαριάνθης και Σοφίας, με την τελευταία να χάνει. Αμ δε… Σύμφωνα με το έγκυρο spoiler του sportime, απόψε είναι η μεγάλη ώρα. Απόψε, οι κόκκινοι θα ξαλαφρώσουν και το Twitter θα χάσει το αγαπημένο του πρόσωπο…

Survivor spoiler 24/2: Αποχώρηση απόψε, δείτε το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις