Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες

MasterChef 5 αποχώρηση: Μεγάλη ένταση επικράτησε στο σπίτι του Masterchef 5 στο επεισόδιο της Τρίτης.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο σπίτι του Masterchef 5 στο επεισόδιο της Τρίτης. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φίλογλου οι μάγειρες επέστρεψαν σπίτι του Masterchef 5 με έκδηλη την δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι δεν αποχώρησε ο Ιωάννης, που δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα ο Πάνος που είναι κοντά με τον Ιωάννη θέλησε να ειρωνευτεί όσους δεν συμπαθούν τον φίλο του, και έβαλε 3 μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι και στην πλευρά του Στέφανου.
Τότε ο Στέφανος αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο μέρος του έτοιμος να πιαστούν στα χέρια. «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος. Τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Masterchef 5 μπήκαν ανάμεσα τους και τους χώρισαν.

MasterChef 5: Ο Νίκος έκανε χρήση της κάρτας

Οι ανατροπές στο MasterChef 5 συνεχίζονται, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο ριάλιτι μαγειρικής τηλεπαιχνίδι. Ιωάννης, Στέφανος, Κωνσταντίνα, Κωστής και Βίλλη είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και περίμεναν να ακούσουν τις οδηγίες των τριών κριτών.

Λίγο πριν μπουν πίσω από τους πάγκους και διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του «MasterChef 5», o Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Νίκο αν θα κάνει χρήση της χρυσής κάρτας ασυλίας.
Προς έκπληξη τόσο των κριτών όσο και κάποιων παικτών, ο επίδοξος σεφ απάντησε θετικά και ζήτησε από τους κριτές να κατέβει από τον εξώστη για λίγα λεπτά. Ο Νίκος κατέβηκε και αφού έβγαλε την πολυπόθητη κάρτα από την… κάλτσα την έδωσε στη Βίλλη, θέλοντας να τη σώσει από αυτή τη δοκιμασία. Εκείνη τη δέχτηκε και λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε στον εξώστη, βγάζοντας τη μαύρη ποδιά.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τη Μαρία να πάρει τη θέση της Βίλλης και να πάρει μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, μιας και το πιάτο της στο τεστ δημιουργικότητας είχε κάποιες αστοχίες. Αυτή η εξέλιξη στενοχώρησε κάποιους από τους συμπαίκτες της, όπως τη Μαρίνα, αλλά και τη Βίλλη, η οποία δήλωσε on camera ότι θα τη βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να μην αποχωρήσει.

Η κόντρα ανάμεσα σε Ιωάννη και Στέφανο

Από την άλλη πλευρά, η κόντρα ανάμεσα σε Ιωάννη και Στέφανο καλά κρατεί. Ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι δεν ζήτησε ποτέ από τον Νίκο να του δώσει την κάρτα, αλλά ο Πάνος τον διαψεύδει: «Πλησίασε τον Νίκο για να του δώσει την κάρτα, γι’ αυτό δεν τον παραδέχομαι καθόλου. Τον θεωρούσα καλό μάγειρα, αλλά έχει χ@@τ@ί επάνω του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις