Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Οι καταστροφές έφεραν αναβολή, νέα καραντίνα
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Οι καταστροφές έφεραν αναβολή, νέα καραντίνα

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Το κόνσεπτ του παιχνιδιού.

Η «Φάρμα», οι εγκαταστάσεις όπου θα γυριστεί το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 βρίσκεται στα σύνορα Καπανδριτίου – Αφιδνών. Η περιοχή είναι από αυτές που επλήγησαν χειρότερα από την κακοκαιρία «Μήδεια», όπως την ονόμασαν οι μετεωρολόγοι, και η Φάρμα δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Πολυκάρπου στο σημερινό «Ευτυχείτε» -και τεκμηριώνουν τα σχετικά πλάνα- η στέγη του αχυρώνα όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξάγονται οι «μονομαχίες» κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού, με συνέπεια να δημιουργηθούν ανυπέρβλητα εμπόδια στο γύρισμα.

Για τον λόγο αυτό οι παίκτες που είχαν μπει σε καραντίνα σε ξενοδοχείο διαμερισμάτων στο Μαρούσι για να μεταφερθούν στη συνέχεια στον χώρο των γυρισμάτων, αφέθηκαν τελικά «ελεύθεροι» να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όσο οι ζημιές επισκευάζονται. Όταν όλα θα είναι έτοιμα –έρχεται και δεύτερη κακοκαιρία μικρότερης έντασης- οι παίκτες θα ξαναμπούν σε καραντίνα πριν επιβιβαστούν στα πούλμαν για την Φάρμα. Σκοπός των παραγωγών είναι τα πάντα να είναι έτοιμα στις 12 -15 Μαρτίου.

Φάρμα: Το κόνσεπτ του παιχνιδιού

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα. Εκεί ζουν σαν αγρότες. Ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα. Ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις