Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τάσου Δουβίκα από το Βόλο, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία.

23.02.2021 | 11:29

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι το όνομα του Τάσου Δουβίκα. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο Βόλος βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φέτος σε 26 ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όμως φαίνεται πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο Έλληνας στράικερ που είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1999, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Τρίπολης, από όπου και τον απέκτησε ο Βόλος το καλοκαίρι. Με την ομάδα της Αρκαδίας είχε 52 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Μερικά λόγια για τον φορ

Ο Αναστάσιος ή απλώς Τάσος Δουβίκας, γεννημένος τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΝΠΣ Βόλος. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μια εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μια νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017 με 2018.

Λίγο αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας ενώ στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018 με 2019, τερματίζοντας μια μακρόχρονη… ξηρασία. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας: Νέων με δέκα συμμετοχές και οχτώ γκολ, και Ελπίδων, με 9 συμμετοχές.

Τάσος Δουβίκας Best of: 2020/21

Δείτε ακόμη:

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια
Exit mobile version