Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος: Μεγάλη ανατροπή, τι συμβαίνει τελικά με το γάμο τους

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος: Μεγάλη ανατροπή, τι συμβαίνει τελικά με το γάμο τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος: Ο γάμος της μεγάλης αδερφής Σταμίρη και του δασκάλου έχει δημιουργήσει μεγάλη τρέλα και ανυπομονησία στους λάτρεις της σειράς.

22.02.2021 | 21:11

Μάλλον βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε για τις φήμες που ήθελαν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας το πιο αγαπητό στους τηλεθεατές ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, τη Λενιώ και τον Λάμπρο, να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με δόξα και τιμή και να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Ο γάμος της μεγάλης αδερφής Σταμίρη και του δασκάλου έχει δημιουργήσει μεγάλη τρέλα και ανυπομονησία στους λάτρεις της σειράς. Οι «παπαρατσικές» φωτογραφίες από τα γυρίσματα του γάμου στο εκκλησάκι του παπά-Γρηγόρη έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Espresso, όμως, από ηθοποιούς που παίρνουν μέρος στη σειρά, ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου είναι ένα όνειρο, το οποίο βλέπει κάποιος από τους πρωταγωνιστές στις «Άγριες μέλισσες». Τα γυρίσματα, λοιπόν, που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, δυστυχώς αφορούν ένα προϊόν φαντασίας. Ποιος βλέπει αυτό το όνειρο, άραγε; Η Λενιώ, ο δάσκαλος, οι αδερφές της; Γιατί για κάποιους θα είναι ένα ωραίο όνειρο χαράς. Για άλλους θα είναι εφιάλτης… Κάποιος από τους Σεβαστούς, ο Βόσκαρης ή η Σοφούλα βλέπει το ζευγάρι παντρεμένο και ξυπνά με τρόμο και δυστυχία;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε σήμερα 22/2

Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Exit mobile version