Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίντι Κρόφορντ γενέθλιά: Το γλυκό μήνυμα από την κόρη της
LIFESTYLE

Σίντι Κρόφορντ γενέθλιά: Το γλυκό μήνυμα από την κόρη της

Σίντι Κρόφορντ γενέθλιά: Τα 55 της έκλεισε πριν λίγες ημέρες το top model.

Τα 55 της έκλεισε στις 20 Φεβρουαρίου η Σίντι Κρόφορντ μια από τις ωραιότερες γυναίκες που περπάτησε ποτέ στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. Γεννημένη το 1966 η Κρόφορντ έγινε μια παγκόσμια διασημότητα μέσα από το modeling που της έδωσε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες να παίξει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.  Το 1995 το περιοδικό Forbes την ονόμασε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη. Έχει ονομαστεί ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών από διάφορες λίστες και περιοδικά, όπως αυτή του Men’s Health.  Είναι γνωστή για την ελιά ακριβώς πάνω από τα χείλη της και έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες εξώφυλλα κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Η Σίντι είναι μια γυναίκα που αψηφά τον χρόνο και καταρρίπτει κάθε ταμπού σχετικά με την ηλικία, έχει καταφέρει να παραμείνει ψηλά στη λίστα με τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο, από την αρχή ακόμα της καριέρας της έως και σήμερα. Από την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες του Versace και κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα, έως και σήμερα που αποτελεί μαμά δύο παιδιών και συνεχίζει να ποζάρει επιλεκτικά σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις, η Σίντι Κρόφορντ είναι συνώνυμο γοητείας, διαχρονικότητας και σεξαπίλ. Η Κρόφορντ η οποία είναι και επίσημα 55 ετών πέρασε τα γενέθλια της με την οικογένεια της.

Σίντι Κρόφορντ

Τι δημοσίευσε η Κάια Γκέρμπερ

Η κόρης της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ που είναι επίσης ένα επιτυχημένο μοντέλο σήμερα, ανάρτησε μια απίθανη φωτογραφία που απεικονίζει τη μητέρα της εξαιρετικά νέα πιθανότατα στην εφηβεία. Στη φωτογραφία, η Κρόφορντ φορά ένα τζιν, ένα λευκό tank top και σκουλαρίκια και χαμογελά στο φακό, συγκλονιστικά όμορφη και φρέσκια. «Χρόνια πολλά όμορφη μαμά», έγραψε μεταξύ άλλων και τα likes έπεσαν βροχή. «Χρόνια πολλά όμορφη μαμά. Για τον άνθρωπο που με κάνει πάντα να το ξανασκέφτομαι, τη γυναίκα που ομορφαίνει περισσότερο κάθε χρόνο και τη μητέρα στην οποία εύχομαι να μοιάσω κάποια μέρα…Σ’ αγαπώ» έγραψε.

Σίντι Κρόφορντ

Δείτε ακόμη:

Έλενα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση στο instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor
Εμβολιάστηκε η Άννα Βίσση – Το δηλητηριώδες σχόλιο και η απάντησή της
Ελένη Βιτάλη: Η σπουδαία ερμηνεύτρια στο «Σπίτι με το Mega»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις