MasterChef 5 spoiler 22/2: Ένα πλεονέκτημα για πολλά «θύματα»

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 22/2: Ένα πλεονέκτημα για πολλά «θύματα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler 22/2: Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε νέες κόντρες και βαριές κουβέντες.

22.02.2021 | 20:43

Μετά από το πρώτο MasterClass που ήρθε για να κοπάσουν κάπως τα πνεύματα στο MasterChef σήμερα επιστρέφουμε στη δράση. Όπως είναι λογικό οι εντάσεις και οι κλίκες που έχουν δημιουργηθεί δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα. Ο Ιωάννης αποτελεί κόκκινο πανί για όλη την ομάδα του μετά και την απίστευτη απόφασή του να πάρει την ασυλία για τον ευατό του. Η διαδικασία αποχώρησης που ήρθε λίγο μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας ήρθε για να οξύνει και άλλο το κλίμα με πολλές ψήφους να πηγαίνουν σε ”λάθος” καρφιά και τελικά να πηγαίνουν στον τάκο ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα με την τελευταία τελικά να αποχωρεί. Μια αποχώρηση που όλοι θεώρησαν ως άδικη καθώς στην ομαδική διαδικασία η Χριστίνα είχε καλή παρουσία αλλά ο Ιωάννης την υπέδειξε υποψήφια.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε νέες κόντρες και βαριές κουβέντες. Και ξαναλέμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή! Αν από τώρα ακούμε να λέγονται αυτά, τι μπορεί να μας περιμένει αργότερα; Σήμερα οι κριτές ψάχνουν τα δύο καλύτερα πιάτα από την κάθε ομάδα. Όπως ακούγεται στο trailer o Ιωάννης φαίνεται να λέει ”όποιος με προκαλεί πίσω από τις κάμερες και σε ένα σπίτι μπροστά σε κόσμο, καλό είναι κάποια στιγμή να με προκαλέσει και μπροστά μου”. Ενώ σε άλλο σημείο τον βλέπουμε να λέει σε ένας από τους παίκτες ”δε σε χάλασε” ενώ χαρακτήριζει τον εαυτό του ως βασιλιά! Οι κριτές στο τέλος δοκιμάζουν πιάτα που είτε τους εντυπωσιάζουν είτε τους απογοητεύουν. Ποιοι δύο τελικά θα κάνουν τα καλύτερα πιάτα;

MasterChef 5: Η αποχώρηση με κλάματα και βαριές κουβέντες

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες, ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα, μαγείρεψαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 μοναδικά πιάτα, έμπνευσης του καταξιωμένου chef και συνιδιοκτήτη του ΦΙΤΑ, Φώτη Φωτεινόγλου. Η δοκιμασία σκληρή, οι προσπάθειες και των τριών παικτών ενδιαφέρουσες αλλά με πολλά λάθη από τον υποψήφιο που τελικά έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες του. Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5 έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και για εκείνους, που από τον εξώστη αποχαιρέτησαν έναν ακόμα μάγειρα, αλλά και για εκείνους, που επέστρεψαν πίσω στο σπίτι ασφαλείς.

Η Χριστίνα τελικά ήταν αυτή που αποχώρησε. Και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες της ξέσπασαν σε κλάματα όπως και η ίδια που παρέδωσε την ποδιά της και αποχαιρέτησε το όνειρο του MasterChef.

Το πρώτο MasterClass και η δήλωση του Κουτσόπουλου

Το πρώτο MasterClass για το MasterChef 5 είναι γεγονός. Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα ξεκίνησαν με τον Πάνο Ιωαννίδη να μπαίνει πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την τέλεια Carbonara. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας με προσοχή θυμήθηκε τη δική του Carbonara που είχε ετοιμάσει για τους φίλους του.

«Την τελευταία φορά που φώναξα φίλους στο σπίτι και τους είπα… Ελάτε να σας κάνω Carbonara και έβαλα, μανιτάρια κονσέρβα και κρέμα γάλακτος με πράσινη πιπεριά; Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;» είπε με χιούμορ, έχοντας καταλάβει πως είχε ξεφύγει αρκετά από την κλασική συνταγή. Και ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε… «Σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ νόστιμο, αλλά σίγουρα δεν ήταν Carbonara».

Exit mobile version