Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλέφτης ομπρέλα: Βίντεο από τη δράση του
ΕΛΛΑΔΑ

Κλέφτης ομπρέλα: Βίντεο από τη δράση του

Κλέφτης ομπρέλα: Ο αλλοδαπός με το χερούλι ομπρέλας που κρατούσε, τραβούσε έντεχνα αποσκευές και τσάντες επιβατών και εξαφανιζόταν.

Έψαχναν καιρό στους χώρους του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον «ταχυδακτυλουργό με την ομπρέλα»! Τον μυστηριώδη, δηλαδή άνδρα, ο οποίος με… όπλο μία ομπρέλα, καθόταν, παριστάνοντας τον ταξιδιώτη κοντά σε επιβάτες και σε κάποια στιγμή που εκείνοι δεν πρόσεχαν τραβούσε με το…χερούλι της ομπρέλας τις ταξιδιωτικές αποσκευές τους! Όταν οι επιβάτες-θύματα αντιλαμβάνονταν ότι οι τσάντες τους και τα άλλα είδη τους είχαν «κάνει φτερά» σε κλάσματα του δευτερολέπτου, έτρεχαν αλλόφρονες στους χώρους του αερολιμένα, αλλά ο «ταξιδιώτης με την τραγιάσκα» είχε γίνει καπνός, για να επανέλθει όταν ο θόρυβος θα είχε κπασει.

Πέτρος Καρσιώτης - Πορτραίτο

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αερολιμένα, έψαχαν νυχθημερόν τον δράστη με την ομπρέλα. Συνέστησαν γι αυτό τον λόγο και ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του επ αυτοφώρω. Οι αστυνομικοί, της ειδικής ομάδας τον  «έβλεπαν» σε βίντεο, αλλά καθώς φορούσε μάσκα χειρουργική και τραγιάσκα, δεν μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν. Πριν από λίγα 24ωρα εμφανίστηκε με τη γνωστή περιοβολή. Επιχείρησε απλώνοντας το χερούλι της ομπρέλας να «ψαρέψει» μια τσάντα από το καρότσι  γυναίκας επιβάτιδιδος,  αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε και βγήκε έξω.

Αστυνομία αεροδρόμιο

Κλέφτης ομπρέλα: Άρπαξε πορτοφόλι γυναίκας

Λίγα λεπτά ασργότερα άρπαξε τσάντα  από άλλη γυναίκα, με πορτοφόλι το οποίο περιείχε περίπου 1000 ευρώ, τις κάρτες και την ταυτότητα του. Η ειδική ομάδα των αστυνομικών είχε φθάσει κοντά του. Τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε. Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν και την υπηκοότητά του. Η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «από την έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, είδη ρουχισμού, διαβατήριο, ταυτότητες κ.λπ. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 3.510 ευρώ, 2.200 δολάρια Η.Π.Α., 140 πέσος Μεξικού καθώς και αποδείξεις αποστολής στο εξωτερικό μεγάλων χρηματικών ποσών. Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις