Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαξεβάνης για Μητσοτάκη: Η απίστευτη ανάρτηση στο Twitter και η ανάρτηση της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαξεβάνης για Μητσοτάκη: Η απίστευτη ανάρτηση στο Twitter και η ανάρτηση της ΝΔ

Βαξεβάνης για Μητσοτάκη: Την οργή της ΝΔ προκάλεσε μια ανάρτηση με χυδαίους υπαινιγμούς του Κώστα Βαξεβάνη κατά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την οργή της ΝΔ προκάλεσε ανάρτηση στο twitter του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαξεβάνης έγραψε στο twitter: “Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;”.

Τη χυδαία ανάρτηση συνοδεύει με ένα δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” στην ηλεκτρονική της μορφή. Πρόκειται για υπαινιγμό που αναφέρεται στις αποκαλύψεις για δομές προσφύγων που φέρονται να συνεργάζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για θεατρικά μαθήματα σε ανήλικους πρόσφυγες.

ΝΔ: “Ο κ. Τσίπρας προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες;”

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ, η οποία μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να πει αν προσυπογράφει “αυτές τις αθλιότητες”. “Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη
Αποκαθήλωση: Ο Λιγνάδης με χειροπέδες, κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή
”Καλό ψωνιστήρι στην πλατεία Αμερικής” – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για αποπλάνηση 15χρονου
Υπόθεση Λιγνάδη: Αρνείται την εμπλοκή της η ΜΚΟ SolidarityNow – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για προσφυγόπουλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις