Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαφείρης Μελάς – Χαϊκάλης: Έξαλλη η Γερμανού με τις δηλώσεις για την Αραβή
LIFESTYLE

Ζαφείρης Μελάς – Χαϊκάλης: Έξαλλη η Γερμανού με τις δηλώσεις για την Αραβή

Ζαφείρης Μελάς - Χαϊκάλης: "Δεν κάνει να τα λέτε αυτά κ. Μελά γιατί έχετε κορούλα", είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς, σε συνέντευξη που προβλήθηκε το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, ο Ζαφείρης Μελάς ρωτήθηκε και για τα περιστατικά παρενοχλήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Στην απάντησή του -που συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια- αναφέρθηκε στην περίπτωση του Παύλου Χαϊκάλη.

«Ακουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με αυτή τη κοπέλα και πίεζε και επέμενε. Δεν άκουσα κάτι που να φανεί βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε στο τηλέφωνο και της έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσ’ το ρε κορίτσι μου. Γιατί κάθεσαι και τον ακούς;». Στη συνέχεια, μίλησε γενικότερα για το θέμα των παρενοχλήσεων επιρρίπτοντας, εμμέσως, ευθύνες και στα θύματα, αλλά και επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες τους.

«Είμαι και με τις δυο τις πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει ”αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου… Από την άλλη, υπάρχουν αυτού του είδους οι άνθρωποι που πιέζουν. Δεν το περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα; Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ό,τι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Να τον πάρω από το αφτί και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά και γιατί να μην είναι σίγουρο; Αφού βγαίνει και το λέει δημόσια. Γιατί να εκτεθεί; Άρα είναι αλήθεια».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά

Οταν τελείωσε η προβολή των δηλώσεων του Ζαφείρη Μελά, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε -εμφανώς ενοχλημένη- πως «Έχω συγχυστεί πάρα πολύ με αυτή τη συνέντευξη. Ο κύριος Μελάς είναι πατέρας ενός κοριτσιού. Δεν κάνει να τα λέτε αυτά κ. Μελά γιατί έχετε κορούλα. Δηλαδή αν αύριο πάει κάποιος και την πέσει άσχημα στην κορούλα σας, να την ενοχλήσει με τη βία, και μετά του ζητήσετε εσείς τον λόγο και αυτός σας απαντήσει: “Τα ήθελε η κορούλα σου Ζαφείρη μου, κουνούσε την ουρίτσα της”. Πώς θα νιώσετε εσείς; Δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά τα πράγματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις