Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Εργοτρένο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Εργοτρένο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ 2 - 10η αγωνιστική: Ο τρομερός Εργοτέλης έκανε νέα νίκη, 1-0 την Παναχαϊκή και σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στην κορυφή - Ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Δόξα-Καραϊσκάκης

20.02.2021 | 17:09

Σούπερ Λιγκ 2 10η αγωνιστική: Ο τρομερός Εργοτέλης συνέχισε την αφρενάριστη πορεία του και υπέταξε αυτή τη φορά την Παναχαϊκή 1-0. Πήρε ένα μεγάλο τρίποντο που όχι μόνον τον φέρνει -έστω προσωρινά- στην πρώτη θέση, αλλά “σφραγίζει” την ταυτότητάς του ως διεκδικητή του πρωταθλήματος και της ανόδου! Η ομάδα του Ηρακλείου μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς. Σε εκτέλεση κόρνερ στο 39’ ο Μανουσάκης έπιασε δυνατή κεφαλιά που εξιστρακίστηκε στο δοκάρι. 

Αν, όμως, ο Κολοβούρης είχε σύμμαχο το δοκάρι στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ο Μπουρσέλης με σουτ δεν λάθεψε. Και πέτυχε στο 71’ το χρυσό γκολ που καθόρισε και το νικητή. Με αυτό το τρίποντο ο Εργοτέλης μόνος στην κορυφή, με 19 βαθμούς. Δύο περισσότερους του Ιωνικού που παίζει Κυριακή με το Λεβαδειακό. Η δε Παναχαϊκή με τη δύτερή της ήττα έμεινε στους 14 και -5 (τουλάχιστον) από το ρετιρέ.

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: “Κουλούρια” στη Δράμα

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Δόξα Δράμας και ο Καραϊσκάκης έμειναν στο 0-0. Οι Δραμινοί ΄ήσαν πιο δραστήριοι και είχαν δοκάρι νωρλίς στο ματς. Ο Αγγελόπουλος, συγκεκριμένα, είδε το δυνατό μακρινό του σουτ να προσκρούει στο οριζόντιο στο 13’. Τελικά μολονότι έγιναν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν σκορ δεν άλλαξε και το 0-0 σφράγισε το παιχνίδι. Η Δόξα σκαρφάλωσε στους 8 με δύο ματς λιγότερα και ο Καραϊσκάκης στους 7, στο +4 από τον ουραγό ότι κι αν γίνει την Κυριακή ΟΦ Ιεράπετρας.

Δείτε ακόμη:

Ο Μεντβέντεφ υπέταξε 3-0 τον κουρασμένο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της Αυστραλίας
Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των ”32¨” του Γιουρόπα!
Επιβλητικός Ολυμπιακός, 4-2 την Αϊντχόβεν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “16”
Exit mobile version