Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Τσιτσιπάς – Ράσελ Κρόου: Η στήριξή του δεν αποδείχθηκε γούρικη
LIFESTYLE

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ράσελ Κρόου: Η στήριξή του δεν αποδείχθηκε γούρικη

Στέφανος Τσιτσιπάς - Ράσελ Κρόου: Ο σταρ του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου έδειξε ανοιχτά την υποστήριξή του στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο σταρ του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου έδειξε ανοιχτά την υποστήριξή του στον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του σημερινού δύσκολου αγώνα στο Australian Open. Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε τρία μηνύματα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Στο πρώτο, ο Ράσελ Κρόου έγραψε «εγώ είμαι με τον Τσιτσιπά», στο δεύτερο «καθάρισαν το γήπεδο με μπλε και λευκή πετσέτα. Πολιτιστικά ευαίσθητο; Ή προαίσθημα;» και στο τρίτο έβαλε μόνο μια ελληνική σημαία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελικά «λύγισε» απέναντι στον αντίπαλό του, χάνοντας με 3-0.

https://twitter.com/russellcrowe/status/1362701354045644801

https://twitter.com/russellcrowe/status/1362706442780729344

Η ήττα στον ημιτελικό

Το όνειρο του πρώτου τελικού σε Γκραν Σλαμ έσβησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Australian Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του εκπληκτικού Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο μεγάλο τελικό της καριέρας του (2019 στο US Open), όπου θα αντιμετωπίσει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νο. 6 στον κόσμο, έδειξε καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια που έκανε στον προημιτελικό των πέντε σετ με τον Ναδάλ, δεν είχε φρεσκάδα, ενώ δεν βρήκε και λύσεις στο αλάνθαστο παιχνίδι του Ρώσου (νο.4) που έμοιαζε βγαλμένος από… κομπιούτερ. Μάλιστα διατήρησε το εντυπωσιακό αήττητο σερί των 20 αγώνων που έχει στη διάρκεια του 2020, ενώ διεύρυνε και το ρεκόρ του απέναντι στον Τσιτσιπά σε 6-1 σε επτά αγώνες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που έφτασε στον τρίτο ημιτελικό Γκραν Σλαμ της καριέρας του (Australian Open 2019, 2021, Roland Garros 2020) δεν μπόρεσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός τελικού αλλά είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις