Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Νίκος: Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας
LIFESTYLE

MasterChef 5 Νίκος: Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

MasterChef 5 Νίκος: Το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5 ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα.

Το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5 ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα και ήδη έχουμε πάρει μια γεύση για το τι μας περιμένει φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής. Και όχι δεν εννοούμε ότι περιμένουμε πως και πως τις φετινές συνταγές αλλά τις επικές κόντρες που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν μεταξύ των παικτών. Δεν άντεξαν ούτε ένα επεισόδιο χωρίς να εμφανιστούν τα πρώτα νεύρα, οι κλίκες και ανυπομονούμε να δούμε το σημερινό επεισόδιο μιας και το trailer μας δείχνει ότι οι επίδοξοι σεφ θα βγάλουν τα μαχαίρια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Σκορδάκης ήταν αυτός που κέρδισε την κάρτα ασυλίας στην πρώτη δοκιμασία. Λίγο μετά μάθαμε το αδιανότητο πλεονέκτημα που είχε ο νικητής της κάρτας ασυλίας. Ο παίκτης είχε τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα με την οποία θα μαγειρεύει ως το τέλος του παιχνιδιού στο «MasterChef 5»! Πλέον το MasterChef χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα που θα είναι αντίπαλες μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο Νίκος παραχώρησε την αρχηγία του στον Αλέξανδρο Ακριτίδη κι η Κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη Αυλωνίτη.

MasterChef 5: Ποιος είναι ο Νίκος Σκορδάκης

Όπως λέει ο ίδιος ο Νίκος Σκορδάκης, έρχεται στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις. Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό. Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού. Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως λέει, θα τον βγάλει νικητή.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο λογαριασμός του σεφ στο Instagram είναι αδρανής εδώ και μήνες, με τον παίκτη του MasterChef 5 να επιλέξει ενδεχομένως να ξεκινήσει από το… μηδέν, μετά την αναγνωρισιμότητα που σαφώς προσφέρει το ριάλιτι μαγειρικής. Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες πάντως που εντοπίσαμε, πολλές από τις οποίες αποδεικνύουν την αγάπη του και για τη γυμανστική, ο Νίκος Σκορδάκης, έχει αναρτήσει μία πλάι σε ένα παλιό γνώριμο του MasterChef, τον Λευτέρη Λαζάρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις