Άκης Πετρετζίκης πατέρας: Ανυπομονεί να γεννηθεί το πρώτο του παιδί

LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης πατέρας: Ανυπομονεί να γεννηθεί το πρώτο του παιδί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Άκης Πετρετζίκης πατέρας: Μπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες ο Άκης Πετρετζίκης.

19.02.2021 | 12:43

Ο Άκης Πετρετζίκης “πλέει σε πελάγη ευτυχίας”, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό ότι αυτός και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς μια είδηση που εξέπληξε ευχάριστα το κοινό αλλά και τους θαυμαστές του. Ο πρώτος MasterChef στην Ελλάδα έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λίγοι γνωρίζουν τι συμβαίνει σε αυτή. Με αφορμή ένα live βίντεο που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άκης Πετρετζίκης διάβασε και ένα σχόλιο, το οποίο του ευχόταν για το μωρό, με τον ίδιο να απαντά: “Με το καλό να έρθει κι αυτό. Ανυπομονούμε”.

Περιμένει ο γνωστός σεφ να περάσουν οι μήνες και να κρατήσει για πρώτη φορά το πρώτο του παιδί στην αγκαλιά του. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το φύλο του παιδιού καθώς είναι πολύ νωρίς όμως μαζί με τον Άκη περιμένουμε και εμείς αυτή την γλυκιά και στοργική στιγμή. Ο ταλαντούχος σεφ με τις μοναδικές συνταγές και τα υπέροχα πιάτα, που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μία συνταγή που έχει το όνομα «Μπαμπάς». Η ανάρτηση μάζεψε χιλιάδες like και τα σχόλια που του ευχόντουσαν όμορφα πράγματα ήταν πολλά. Ο ίδιος έχει μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους δικούς του ανθρώπους και τους καλούς φίλους του, όπως και του αρέσει. Όσοι τον συναναστρέφονται υποστηρίζουν ότι ο Άκης είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις του.

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε τις ευχές για το μωρό από διαδικτυακούς του φίλους. «Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας», ήταν το μήνυμα ενός follower. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…» αρκέστηκε να πει ο σεφ.

Η ανάρτηση του Ακη Πετρετζίκη ότι θα γίνει μπαμπάς

Πιο αναλυτικά, ο 36χρονος μάγειρας προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ. Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές, αλλά σέβονται την επιθυμία του να μην δημοσιοποιεί ότι έχει σχέση με τα προσωπικά του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το παιδί θα είναι αγόρι. Ο ίδιος έχει μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους δικούς του ανθρώπους και τους καλούς φίλους του. Όσοι τον συναναστρέφονται υποστηρίζουν ότι ο Άκης είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ακης Πετρετζίκης, έχοντας φτάσει στα αυτιά του τα δημοσιεύματα έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα. Ανέβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή: «Φορτώνει».  Μάλιστα, αν κάνει κανείς το γνωστό «Swipe Up» στην φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Ακη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς»! Εδωσε, έτσι το στοιχείο με έναν δικό του μοναδικό τρόπο.

Δείτε ακόμη:

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται: «Γνώριζα εδώ και πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε η Τζένη Μπότση»
Χειροπέδες στον Mad Clip μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας
Ο Φιλιππίδης χαιρέτισε τον… «Πλάτανο» – Στη θέση του ο Χαλκιάς
Exit mobile version