Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολάκης αλάτι: Ο Μπακογιάννης απαντά στον Πολάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Πολάκης αλάτι: Ο Μπακογιάννης απαντά στον Πολάκη

Πολάκης αλάτι: Με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προέβη σε διευκρινίσεις.

Με αφορμή ανάρτηση του κ. Πολάκη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε στο facebook την απόφαση του Δήμου Αθηναίων, ισχυριζόμενος ότι πήρε σήμερα την απόφαση προμήθειας αλατιού για τον εκχιονισμό των δρόμων, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για τον «ορισμό της ξεφτίλας, έπειτα από δύο 24ωρα πυκνής χιονόπτωσης στον Δήμο, την ημέρα που τα φαινόμενα βρίσκονται σε πλήρη ύφεση».

Αλάτι μετρό

Πολάκης αλάτι: Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!

Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε, Σήμερα!!!!!(φωτο2-3) Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !! ΥΓ μάλλον για το αντικρυστο (η Ανωγειανο οφτό κατά Βασίλη Σμπωκο) θα το θέλει το αλατσι,για να γλεντήσει τον καθαρισμό που έκανε χθες στο Κολωνάκι ….μόνο…

Πολάκης facebook
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις