Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος φεύγει

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση - έπαθλο: Θα κερδίσουν ξανά οι "μπλε" ή οι "κόκκινοι" θα έχουν την πρώτη επαφή τους με τον κόσμο εκτός Survivor;

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση – έπαθλο: Τελευταία μέρα Survivor για αυτή την εβδομάδα, με την αγωνία να κορυφώνεται σήμερα 17/2 Τετάρτη, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία. Οι κόκκινοι δεν έχουν καμία ιδέα από αυτή την εμπειρία, σε αντίθεση με τους μπλε που έχουν πάρει όλες τις νίκες και έχουν επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο σημερινός στίβος μάχης είναι απλός και περιεκτικός: Δύο παίκτες από κάθε ομάδα ακροβατούν σε μια δοκό και κρατώντας μια τεράστια μπατονέτα προσπαθούν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό.

Είναι αλήθεια πως η κόκκινη ομάδα έχει ανέβει πολλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Πλέον αυτή έχει το προβάδισμα στην ισχύ και την ταχύτητα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί, με τους “μπλε” να υπερτερούν στους στόχους.

Survivor spoiler σήμερα 17/2: Ποιοι κερδίζουν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει από τον Άγιο Δομίνικο, το φαβορί θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του και οι “κόκκινοι” θα κερδίσουν και θα δουν τι γίνεται στην Ελλάδα.

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση: Ποιος φεύγει

Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα δεν προκαλούν έκπληξη. «Όλοι ήθελαν να με ψηφίσουν. Ακόμα και η κόκκινη ομάδα. Το καταλαβαίνω, είμαι ένας δυνατός παίκτης και φέρνω πόντους. Είναι λογικό να θέλουν να φύγει ο Παππάς, να διώξουν τον πιο ισχυρό» λέει ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του «Survivor 4», λίγο πριν προκύψουν και οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Την ίδια στιγμή και στις δύο παραλίες του ριάλιτι οι παίκτες συζητούν όλα όσα είπε ο Αλέξης για την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη και όλη η μπλε ομάδα είναι εναντίον του. Κρις Σταμούλης, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος ανυποψίαστοι για την έκβαση του παιχνιδιού απολαμβάνουν τον ήλιο στις παραλίες του Survivor.

Το αγώνισμα της Τρίτης (16/2) ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να κάνουν κανό και να συντονιστούν με δύναμη και αντοχή. Η κόκκινη ομάδα τελικά – παρά τα spoiler που κυκλοφόρησαν χθες – έχασε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο με κομμένα τα φτερά.

Την ασυλία από την κόκκινη ομάδα κέρδισε ο Κόρο και φόρεσε κι αυτός το περίτεχνο κολιέ που τον «κρατάει» στο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα. Οι Κόκκινοι ψήφισαν την Ανθή Σαλαγκούδη για αποχώρηση, λέγοντας ότι την επιλέγουν λόγω αδύναμης αγωνιστικής παρουσίας.

Ο Πάνος Καλλίδης επέλεξε για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, καθώς οι Μπλε ομάδα δεν τον συγχωρεί για τη φιλία του με τον Αλέξη και για το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν για να βρουν φαγητό. Αλέξης και Κρις σχολίασαν ως αναμενόμενη την ψηφοφορία εναντίον τους, λέγοντας ότι αυτή η «εντολή» δόθηκε από τον αρχηγό Τζέημς. Ο Κόρο, που κέρδισε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας στους Κόκκινους, επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας το έκανε για αγωνιστικούς λόγους.

Ποιος θα φύγει; Σύμφωνα με το spoiler, αυτός που θα γυρίσει Ελλάδα είναι ο Περικλής…

Survivor spoiler – Ένταση ανάμεσα σε Νίκο και Αλέξη για το φαγητό

Survivor spoiler: Το ερωτικό τρίγωνο που θα προκαλέσει «σεισμό» στη μπλε ομάδα

Εντός των ημερών αναμένεται να μπουν στο Survivor δύο νέοι παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά. Η συγκεκριμένη είδηση είναι γνωστή, καθώς έχει ήδη παίξει στις εκπομπές, όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Σάκης είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που αγωνίζεται με τη μπλε ομάδα. Αυτό, όμως, που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Love it είναι η σχέση που είχαν ο Σάκης Κατσούλης με τη Χριστίνα Κεφαλά και μάλιστα χώρισαν πριν από περίπου ένα μήνα.

«Ο Σάκης με τη Μαριαλένα έκαναν μαζί την αίτηση για το Survivor, αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και πρόσθεσε ο Μάνος Μαγιάτης: «Ήταν μαζί πάνω από τρία χρόνια και έκαναν μαζί την αίτηση τον Σεπτέμβριο και μετά από λίγες μέρες χώρισαν. Όπως καταλαβαίνεις, η Μαριαλένα δεν γνωρίζει καν ότι ο Σάκης θα μπει στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, λοιπόν, ο Μάνος Μαγιάτης αποκάλυψε: «Αφού χώρισε με τη Μαριαλένα, έκανε σχέση με τη Χριστίνα Κεφαλά και χώρισαν μέσα Γενάρη». Υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο, ο Σάκης και η Χριστίνα, θα βρεθούν στη μπλε ομάδα παρέα με την Μαριαλένα. Θα καταφέρουν, άραγε, να συμβιώσουν και οι τρεις μαζί;

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση: Ποιοι κερδίζουν, ποιος φεύγει; Δείτε το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις