Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler: Άρχισαν οι έρωτες, αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler: Άρχισαν οι έρωτες, αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια

MasterChef 5 spoiler: Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά κάποιοι παίκτες.

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5. Από την πρώτη κιόλας δοκιμασία ο κόσμος έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για τους φετινούς παίκτες ένω ήδη μιλάμε για κλίκες και πιθανούς έρωτες στο σπίτι. Κακά τα ψέματα αγαπάμε MasterChef αλλά δεν το βλέπουμε ούτε για τα υπέροχα πιάτα, ούτε μήπως κλέψουμε κάποια συνταγή και την κάνουμε σπίτι. Μας αρέσει γιατί οι κόντρες, οι κλίκες, τα πειράγματα μεταξύ παικτών και κριτών είναι αυτό που θέλουμε να δούμε καταβάθος. Και φυσικά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια το ριάλιτι μαγειρικής μας δίνει αρκετό ”ψωμί”.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου. «Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

MasterChef 5: Η πρώτη κλίκα

Μπορεί το MasterChef 5 μόλις να ξεκίνησε, ωστόσο φαίνεται ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες κλίκες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, λοιπόν, ο Παύλος αποκάλυψε ότι τρεις συμπαίκτες του έχουν φτιάξει κλίκα. Μιλώντας στην κάμερα του Masterchef, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 5 «έδωσε» τους Διονύση, Πάνο και Ιωάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες». «Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Γιάννης είναι αρκετά κοντά, είναι το παρεάκι του σπιτιού… θα την έλεγες και κλίκα», πρόσθεσε ο παίκτης του «MasterChef 5».

MasterChef 5: Η κάρτα ασυλίας

Μετά τη δοκιμασία του πρώτου Mystery Box και τη διεκδίκηση την περιβόητης κάρτας ασυλίας, από τους 24 συμμετέχοντες τρεις είχαν το καλύτερο πιάτο. Ο Πάνος Ιωαννίδης κάλεσε πρώτο τον Παύλο να πάει μπροστά, στη συνέχεια την Ηρώ και τρίτο τον Νίκο.

Την κάρτα ασυλίας με μια… σαντιγί διαφορά, όπως είπε ο Κοντιζάς, κέρδισε μέσα από τα χέρια του Παύλου, ο Νίκος! «Είμαι ο πρώτος που καταφέρνει φέτος στο MasterChef 5 να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το λέω κι ανατριχιάζω. Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε μια χαμένη αγάπη…», είπε ο Νίκος, με τον Παύλο να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη δεύτερη θέση, αφού δεν ήθελε να έχει το βάρος ότι επηρεάζει άλλους ανθρώπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις