Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler: Οι ώρες προβολής και ο ρόλος-κλειδί στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler: Οι ώρες προβολής και ο ρόλος-κλειδί στο παιχνίδι

Φάρμα spoiler: Η Φάρμα ετοιμάζεται στον ANT1 και οι πληροφορίες θέλουν τις ημέρες προβολής να έχουν κλειδώσει.

Η Φάρμα ετοιμάζεται στον ANT1 και οι πληροφορίες θέλουν τις ημέρες προβολής να έχουν κλειδώσει, με δύο επεισόδια μεγάλης διάρκειας, κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00. Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει τις δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά. Ποιο είναι όμως το πρόσωπο αυτό που επέλεξαν για την συγκεκριμένη θέση;

Ανάμεσα στις αλλαγές όπως όλα δείχνουν, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι όλοι οι συμμετέχοντες celebrity και πλέον υπερισχύει ξανά το σενάριο να υπάρχουν και μη επώνυμοι παίκτες.
Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, αυτό θα προκύπτει ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών στις δοκιμασίες και τις σχέσεις που θα αναπτύξουν οι «αγρότες» μεταξύ τους. Η παραγωγή επεξεργάζεται τον τρόπο πως θα αλληλεπιδρά το τηλεοπτικό κοινό με τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ρόλο-κλειδί στη «Φάρμα» θα έχει ο Ηλίας Τσούτσος που είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων, που έγινε γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες της Λάρισας.

Φάρμα αντ1

Φάρμα: Ο Αντ1 καλωσόρισε επίσημα τον Σάκη Τανιμανίδη

Χθες ο Αντ1 καλωσόρισε και επίσημα τον παρουσιαστή. ”Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project. Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της «Φάρμας». Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του”.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που μας έδειχνε το χώρο από την Φάρμα. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Τανιμανίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις