Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler αλλαγές: Δεν θα είναι όλοι οι παίκτες επώνυμοι
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler αλλαγές: Δεν θα είναι όλοι οι παίκτες επώνυμοι

Φάρμα spoiler αλλαγές: Σε πλήρη ενίσχυση προχωρά το προσεχές διάστημα ο ΑΝΤ1.

Σε πλήρη ενίσχυση προχωρά το προσεχές διάστημα ο ΑΝΤ1 στην prime time του Σαββατοκύριακου τόσο με την Φάρμα όσο και με το Your Face All Stars. Μάλιστα όσον αφορά την Φάρμα φαίνεται ότι οι μέρες προβολής του έχουν κλειδώσει σύμφωνα με την Real Life κι αναμένεται να είναι κάθε Παρασκευή στις 22.00 και κάθε Σάββατο στις 21.00 με δύο επεισόδια μεγάλης διάρκειας. Βέβαια δεν θα λείψουν κι οι αλλαγές αφού πλέον, όπως όλα δείχνουν, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι όλοι οι συμμετέχοντες celebrity και πλέον υπερισχύει ξανά το σενάριο να υπάρχουν και μη επώνυμοι παίκτες.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη αλλά αυτό θα προκύπτει ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών στις δοκιμασίες αλλά και τις σχέσεις που θα αναπτύξουν οι επίδοξοι αγρότες μεταξύ τους. Ωστόσο η παραγωγή ήδη επεξεργάζεται τον τρόπο που θα αλληλεπιδρά το τηλεοπτικό κοινό.

Φάρμα αντ1

Φάρμα: Ο Αντ1 καλωσόρισε τον Σάκη Τανιμανίδη

Χθες ο Αντ1 καλωσόρισε και επίσημα τον παρουσιαστή. ”Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project. Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της «Φάρμας». Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του”.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που μας έδειχνε το χώρο από την Φάρμα. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Τανιμανίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις