Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυτιάς τηλεθέαση: Άγγιξε το 1 εκατομμύριο τηλεθεατές την Κυριακή
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτιάς τηλεθέαση: Άγγιξε το 1 εκατομμύριο τηλεθεατές την Κυριακή

Αυτιάς τηλεθέαση: Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ''Καλημέρα'' αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών για το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ”Καλημέρα” αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών για το Σαββατοκύριακο. Ο έγκυρος δημοσιογράφος αναλύει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Αυτή επιτυχία αντικατοπτρίζεται στα νούμερα τηλεθέασης τα οποία αποδεικνύουν την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του. Μάλιστα την Κυριακή που μας πέρασε στις 14 Φεβρουαρίου τα νούμερα τηλεθέασης εκτοξεύθηκαν. Το κρύο σε συνδυασμό με το lockdown ανάγκασε πολύ κόσμο να μείνει σπίτι του και να στηθεί μπροστά από την τηλεόραση για να ενημερωθεί.

Από τα νούμερα φαίνεται πως η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά κέρδισε για άλλη μια φορά το κοινό με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησε τον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά την Κυριακή το πρωί πλησίασε το 1 εκατομμύριο! Πρέπει να είναι ρεκόρ τηλεθέασης για την Κυριακή το πρωί. Το lockdown και ο χιονιάς κράτησε τον κόσμο στο σπίτι και οι περισσότεροι εξ’ αυτών άνοιξαν πρωί-πρωί τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις της Κυριακής σε πραγματικά νούμερα τηλεθεατών από τις 9.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί:

ΣΚΑΪ: 987.834

ALPHA: 874.980

OPEN: 865.327

ΑΝΤ1: 757.338

ΕΡΤ1: 632.152

MEGA: 457.057

Νούμερα τηλεθέασης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις