Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/2: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/2: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/2: Η πρώτη εβδομάδα δοκιμασιών στο MasterChef 5 έχει ξεκινήσει.

Η πρώτη εβδομάδα δοκιμασιών στο MasterChef 5 έχει ξεκινήσει. Οι 24 διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας. «Η κάρτα ασυλίας θα μπορεί να καθορίσει τη ροή όλου του διαγωνισμού», λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του νικητή ή της νικήτριας.

Βέβαια, οι επίδοξοι σεφ βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πρώτες μαύρες ποδιές και ως εκ τούτου την πρώτη αποχώρηση από το MasterChef 5. Οι παίκτες με τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες και το οριακό αποτέλεσμα ανεβάζουν την αγωνία στα… ύψη! Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star!

MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι έρωτες

Ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 που έχουν έρθει πιο κοντά; Τι γίνεται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες; Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

MasterChef 5: Η πρώτη κλίκα

Μπορεί το MasterChef 5 μόλις να ξεκίνησε, ωστόσο φαίνεται ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες κλίκες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, λοιπόν, ο Παύλος αποκάλυψε ότι τρεις συμπαίκτες του έχουν φτιάξει κλίκα. Μιλώντας στην κάμερα του Masterchef, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef 5 «έδωσε» τους Διονύση, Πάνο και Ιωάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες». «Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Γιάννης είναι αρκετά κοντά, είναι το παρεάκι του σπιτιού… θα την έλεγες και κλίκα», πρόσθεσε ο παίκτης του «MasterChef 5».

MasterChef 5: Όταν ο Παναγιώτης έκανε τον Κουτσόπουλο να… σταυροκοπιέται

Ένα αστείο σκηνικό στήθηκε χθες στο MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να… σταυροκοπιέται. Ένας νεαρός διαγωνιζόμενος, ο Παναγιώτης, δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την αδυναμία που τρέφει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Έτσι, αφού δέχθηκε την επίσκεψη του Σωτήρη Κοντιζά στον πάγκο του, ο Πανμαγιώτης θέλησε να αιφνιδιάσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! «Σεφ, δεν θα με επισκεφτείτε κάποια στιγμή;» αναρωτήθηκε ο παίκτης συμπληρώνοντας «…στο σπίτι;».

«Θέλεις να έρθω στο σπίτι να σου φτιάξω πρωινό; Έλα Χριστέ και Παναγία» απάντησε αμέσως με χαμόγελο ο κριτής του MasterChef κάνοντας… τον σταυρό του! «Παναγιώτη πάω δίπλα! Μην ξαναμιλήσεις, να ασχοληθώ με κάποιον άλλον» του είπε, λίγο αργότερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef 5: Ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor

Ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor και το αποκάλυψε με έναν έμμεσο αλλά άκρως ξεκάθαρο τρόπο. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε στα social media του αυτά που έβλεπε με τα status του να μαζεύουν εκατοντάδες likes και σχόλια. Χαρακτηριστικά μετα τη μάχη μπλε και κόκκινων ο Πετρετζίκης ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter που μέσα σε λίγα λεπτά είχε ξεπεράσει τα 1000 likes. Το σχόλιό του ήτανε “Πως βλέπουν οι κόκκινοι τους μπλε”. Ο κόσμος φαίνεται να απολαμβάνει το οτι ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor , τα σχόλια ήταν ποικίλα αλλα όλα είχαν ένα σκοπό. Να πείσουν τον Άκη να σχολιάζει πιο συχνά το survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις