Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 παίκτες: Ποιος κέρδισε το Mystery Box
LIFESTYLE

MasterChef 5 παίκτες: Ποιος κέρδισε το Mystery Box

MasterChef 5 παίκτες: Ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (15/02) το διαγωνιστικό μέρος του "Masterchef 5"

Ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (15/02) το διαγωνιστικό μέρος του “Masterchef 5“, με τους φετινούς 24 παίκτες που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ωστόσο η πρώτη δοκιμασία είχε μια έκπληξη. Ο 8χρονος Θάνος είχε έρθει σε επαφή μέσω του Make A Wish με τους τρεις κριτές του ριάλιτι και ο Λεωνίδας Κοτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισαν να κάνουν την ευχή του πράξη. Το πρώτο Mystery Box ήταν αφιερωμένο στον μικρό ήρωα, ο οποίος είπε ότι το αγαπημένο υλικό είναι τα σαλιγκάρια κι έτσι οι τρεις κριτές έβαλαν τα σαλιγκάρια. Μαζί με αυτά έβαλαν τα βατραχοπόδαρα και το χέλι.

Οι επίδοξοι μάγειρες μπήκαν στην κουζίνα του “Masterchef 5” και μαγείρεψαν. Οι περισσότεροι έκαναν καλές προσπάθειες, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα “παρατράγουδα”. Οι καλύτερες προσπάθειες, πάντως, ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς η Μαρίνα, η Μαργαρίτα και η Ηρώ είχαν τα πιο νόστιμα πιάτα. Από τις τρεις κοπέλες, η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που βγήκε πρώτη και που θα έχει πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία, η οποία δεν είναι άλλη από το Τεστ Δημιουργικότητας.

MasterChef 5 – Βίλλυ σε Κοντιζά: «Σεφ λυπάμαι»

Η διαγωνιζόμενη του MasterChef 5 δεν είχε διαχειριστεί ποτέ ξανά τα υλικά που βρίσκονταν στο κουτί, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να τα χρησιμοποιήσει. Χαρακτηριστικό ήταν το συμβάν με τον Σωτήρη Κοντιζά, στον οποίο είπε απογοητευμένη η Βίλλη, μόλις πέρασε από τον πάγκο της, «Σεφ λυπάμαι» και ενώ είχε διαθέσιμα ακόμη 37 λεπτά. Η ίδια παρότι έμοιαζε να παραιτείται, τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά την έκαναν να μεταπειστεί και να συνεχίσει την προσπάθειά της.

MasterChef 5: Σήμερα η πρώτη αποχώρηση

Η πρώτη εβδομάδα δοκιμασιών στο MasterChef 5 έχει ξεκινήσει. Οι 24 διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας. «Η κάρτα ασυλίας θα μπορεί να καθορίσει τη ροή όλου του διαγωνισμού», λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του νικητή ή της νικήτριας. Βέβαια, οι επίδοξοι σεφ βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πρώτες μαύρες ποδιές και ως εκ τούτου την πρώτη αποχώρηση από το MasterChef 5.

Οι παίκτες με τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες και το οριακό αποτέλεσμα ανεβάζουν την αγωνία στα… ύψη! Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις