Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φιλιππίδης παρενόχληση: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός
ΕΛΛΑΔΑ

Φιλιππίδης παρενόχληση: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός

Φιλιππίδης παρενόχληση: Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση

Ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται από χθες στα χέρια του ίδου και της ομάδας των νομικών που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο φάκελος είναι εξαιρετικά ογκώδης, καθώς περιλαμβάνει περί τις εκατό καταγγελίες, στις οποίες ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα κληθεί να απαντήσει μία προς μία. Οι καταγγελίες παρελήφθησαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Η μέχρι τώρα πληροφόρηση, ωστόσο, αναφέρει ότι δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές. Άγνωστη επίσης παραμένει και η ομάδα των νομικών που θα τον υπερασπίσει, απέναντι στη σωρεία καταγγελιών που ξεκίνησαν από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Φιλιππίδης

Φιλιππίδης παρενόχληση: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει αν οι τρεις γυναίκες θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση του ανθρώπου που κατηγορούν, ο οποίος προετοιμάζεται από χθες να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα φέρεται να έχει διαπράξει. Στο τσουνάμι συμπαράστασης προς τις τρεις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μίλησαν, προστέθηκε και μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη που έγινε γνωστή από γυναίκα-ηθοποιό την περασμένη Παρασκευή και αφορά σε ένα ραντεβού που παραλίγο να καταλήξει σε βιασμό.

Φιλιππίδης παρενόχληση: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ο ίδιος ο ηθοποιός φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά τα όσα αναφέρθηκαν το προηγούμενο διάστημα περί πώλησης του σπιτού του και φυγής του στην επαρχία ελέγχονται ως αναληθή, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης επιθυμεί να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Φιλιππίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις