Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 παίκτες: Αυτοί πέρασαν στο σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef 5 παίκτες: Αυτοί πέρασαν στο σπίτι

MasterChef 5 παίκτες: Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12/2 το bootcamp του MasterChef.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12/2 το bootcamp του MasterChef και στο τέλος του επεισοδίου μάθαμε την τελική 24αδα που μπαίνει στο σπίτι. Επιτέλους αρχίζει το καλό! Κακά τα ψέματα το MasterChef δεν είναι ούτε οι auditions ούτε το bootcamp. Το MasterChef μας αρέσει όταν οι παίκτες μπαίνουν στο σπίτι και μπαίνουν στα βαθιά. Από σήμερα Δευτέρα ξεκινάνε οι απαιτητικές δοκιμασίες, οι κριτές περιμένουν πολλά και οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι καλώς πήραν την ποδιά.

Βέβαια δεν είναι μόνο η μαγειρική. Αναμφίβολα, με τόσα άτομα μέσα στο σπίτι και σε έναν πολύ ανταγωνιστικό διαφωνισμό θα υπάρξουν κόντρες, διαμάχες, ”τρικλοποδιές” και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πως και πως να τα δούμε. Μια πρόγευση για όλα αυτά και το τι θα ακολουθήσει μας έδωσαν οι παίκτες στο επεισόδιο της Παρασκευής όπου μπήκαν στο σπίτι και χώρισαν τα δώματια.

MasterChef 5: Πανικός κατά την είσοδο των παικτών

Οι 24 υποψήφιοι νικητές του φετινού ριάλιτι μαγειρικής μπήκαν στο σπίτι και φυσικά επικράτησε ένας μικρός… χαμός! Και αυτό γιατί το τριώροφο που θα φιλοξενήσει για τους επόμενους μήνες τους παίκτες του φετινού κύκλου έχει πολλά και διάφορα δωμάτια, άλλα με τρία κρεβάτια, άλλα με έξι και τέλος πάντων δεν μπορούσαν με τίποτα να τα χωρίσουν σε άντρες και γυναίκες.

Οι κοπέλες του φετινού κύκλου είναι 10 ενώ οι άντρες είναι 14, κάτι που σημαίνει ότι ήταν λίγο δύσκολο να χωριστούν. Όλοι γυρνούσαν από το ένα δωμάτιο στο άλλο και άκρη δεν βρισκόταν. Τελικά οι πιο… ψύχραιμοι αποφάσισαν να συγκαλέσουν συμβούλιο στο σαλόνι προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού όλοι και με δημοκρατικές διαδικασίες πώς θα μοιράζονταν τα δωμάτια.

Οι άντρες του σπιτιού λοιπόν, αποφάσισαν να παραχωρήσουν ένα 4κλινο και ένα 6κλινο δωμάτιο για να κοιμούνται τα κορίτσια και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στα υπόλοιπα δωμάτια. Έτσι βρέθηκε η λύση και η πρώτη δουλειά όλων στο σπίτι ήταν να ανάψουν το τζάκι και να καθίσουν γύρω από αυτό για να γνωριστούν καλύτερα.

MasterChef 5: Οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν οι καβγάδες

Οι παίκτες του MasterChef δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν μέσα στο σπίτι  και άρχισαν οι καβγάδες. Η αρχή έγινε με την Ηρώ Περουλάκη που θέλησε να πει μία μαντινάδα κι η Λία την διέκοψε με δική της. Η Ηρώ δεν το πήρε καθόλου καλά και της είπε για σεβασμό κι ότι προσβάλλει, με την Λία να δηλώνει σοκαρισμένη. «Συγγνώμη αλλά εσύ μιλάς πάρα πολύ της» είπε η Ηρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις