Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Ίμβριος παιδιά: Τρίτη φορά πατέρας ο τραγουδιστής
LIFESTYLE

Πέτρος Ίμβριος παιδιά: Τρίτη φορά πατέρας ο τραγουδιστής

Πέτρος Ίμβριος παιδιά: Ο Πέτρος Ιμβριος έχει άλλες δύο κόρες από τον γάμο του με την Ελενα Ζαφειροπούλου

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Πέτρος Ίμβριος καθώς έγινε για τρίτη φορά πατέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησε ένα αγοράκι και το ανακοίνωσε ο ίδιος με μια ανάρτηση στα stories του Instagram, γράφοντας «Καλώς μας ήλθες αντράκι μας». Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Συράν Λελούδα. Μάλιστα ο Πέτρος Ιμβριος μπορεί να μην είχε μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του όμως στις αρχές Δεκεμβρίου, σε συνέντευξή του στο Happy Day, είχε πει αινιγματικά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιoύ: «Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη.

Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία». Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Ιμβριος έχει άλλες δύο κόρες από τον γάμο του με την Ελενα Ζαφειροπούλου ενώ υπήρξε παντρεμένος και με την Ναταλία Γερμανού με την οποία παραμένουν φίλοι μέχρι σήμερα.

Πέτρος Ίμβριος Συράν
Πέτρος Ιμβριος: Τα δύο διαζύγια

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύο διαζύγια που σημάδεψαν την προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε ότι «υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι τρελαίνομαι». Ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία χώρισαν ύστερα από πέντε χρόνια, διατηρώντας φιλικές, ενίοτε και επαγγελματικές σχέσεις.

Το 2007, ο Πέτρος επισημοποίησε με πολιτικό γάμο τη σχέση του με την Έλενα Ζαφειροπούλου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010. Το 2011, μαζί με τη βάφτιση της μικρής του κόρης, το ζευγάρι προχώρησε και σε θρησκευτικό γάμο. Δυστυχώς, ούτε αυτό έμελλε να διαρκέσει πάνω από έξι χρόνια.

Πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη

«Πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στον δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά. Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο» δήλωνε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή του Alpha «Οδηγός καλής ζωής» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στενοχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά. Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα, γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι καλά η ψυχούλα τους, και μετά τι θα κάνουμε εμείς» σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις