Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου – πατέρας: Ποζάρει δίπλα του και στέλνει… μήνυμα
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – πατέρας: Ποζάρει δίπλα του και στέλνει… μήνυμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - πατέρας: Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της, στέλνοντας και το κατάλληλο μήνυμα

Με μία ανάρτησή της στο instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του πατέρα της, ποζάροντας πλάι του, με την τούρτα γενεθλίων στα χέρια της. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη τις καταγγελίες της για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από τον Πέτρο Φιλιππίδη, έγραψε με νόημα στην ευχετήρια ανάρτησή για τον πατέρα της:

«Αχ μπαμπά μου… Σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες τόσο ανεπιτήδευτα τα χαρίσματα του αρσενικού σωστής κοπής. Μεγαλώνοντας δίπλα σου βίωσα την ευγένεια, την πίστη, τον σεβασμό, τη φερεγγυότητα, τη συνέπεια του λόγου και της πράξης, το μεγαλείο της αλήθειας και την ανθρωπιάς. Σε ξέρω 43 χρόνια και είσαι και θα είσαι για πάντα το αγαπημένο μου αγόρι. Το αγόρι το σωστό. Να σε χαιρόμαστε».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου πατέρας

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν μιλήσουν όλοι

Δυο 24ωρα νωρίτερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες στις οποίες προέβη μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη εις βάρος πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη για αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια, έκανε νέα ανάρτηση.

Η ηθοποιός, με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστεί όλους τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο για τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τα πράγματα θα αλλάξουν όταν μιλήσουν όλοι».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γράφει τα εξής: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξη αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, στέλνοντάς μου τις προσωπικές σας μαρτυρίες. Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους σας αλλά είναι αδύνατο. Παρόλα αυτά να ξέρετε πως έχω διαβάσει όλα τα μηνύματά σας. Tα πράγματα θα αλλάξουν όταν μιλήσουμε όλοι. Συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι μαζί. Η αγάπη κάνει θαύματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις