Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες: Αυτοί θα γίνουν αγρότες, έτοιμος ο Τανιμανίδης
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες: Αυτοί θα γίνουν αγρότες, έτοιμος ο Τανιμανίδης

Φάρμα παίκτες: Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας.

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας. Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1 θα έρθει να ανταγωνιστεί τόσο το Survivor όσο και το MasterChef με τον σταθμό να ελπίζει πολλά πάνω του. Παρουσιαστής ο γνωστός Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει. Ο ίδιος μάλιστα πριν μερικές μέρες επισκέφτηκε την περιοχή όπου θα γυρίζεται η Φάρμα για να ξεκινήσει πρόβες και να δει το χώρο των γυρισμάτων. Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή ”Πρωινό” έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα των παικτών που θα τους δούμε ως τηλεοπτικούς αγρότες. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι τρεις ηθοποιοί που θα φορέσουν γαλότσες θα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, στο ριάλιτι εγκλεισμού θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολλιδά και η πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου. Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν είναι η Δέσποινα Μοιραράκη, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα: Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. «Έχουν ξεπεράσει τις 4.000 συμμετοχές, το οποίο είναι ρεκόρ. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η “Φάρμα” εκτείνεται σε 23 στρέμματα και βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία.

Θα υπάρχει ένας στάβλος με διάφορα ζώα, τα οποία θα εντάσσονται μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα καλλιεργούνται εκεί τα λαχανικά, ενώ 600 τ.μ. θα εκτείνεται ο αχυρώνας που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα. Η παραγωγή θα απασχολεί 204 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και 8 εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις