Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler bootcamp 10/2: Τι θα δούμε την Τετάρτη
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler bootcamp 10/2: Τι θα δούμε την Τετάρτη

MasterChef 5 spoiler bootcamp 10/2: Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια

Με πολλή σκέψη αλλά και όρεξη να ολοκληρώσουν την τελική επιλογή των παικτών, που θα μπουν στο σπίτι του MasterChef 5, οι chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περνάνε μια ακόμα ημέρα γεμάτη μαγειρική, στην κουζίνα του διαγωνισμού. Οι υπόλοιποι 13 υποψήφιοι, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 “ναι”, καλούνται μέσα σε 60 λεπτά να μαγειρέψουν το καλύτερο τους πιάτο, διεκδικώντας μία και μόνο άσπρη ποδιά.

Έμπνευση, ανταγωνισμός, αυθεντικότητα, ήθος και ευρηματικότητα, είναι τα ζητούμενα. Ο δημιουργός του πιάτου, που θα έρθει μπροστά στους κριτές για δοκιμή με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με ξεχωριστή νοστιμιά, θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Δυστυχώς, η τύχη δεν θα τους ευνοήσει όλους και κάποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά, κάνοντας το ταξίδι τους στην κουζίνα του MasterChef 5 μια δυνατή ανάμνηση.

Οι υπόλοιποι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή μονομαχία. Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια και να δώσουν – ανά δύο – μία αξέχαστη μαγειρική «μονομαχία» με τους αντιπάλους τους. Η στιγμή αυτή, λίγο πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, θυμίζει την εύθραυστη γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα. Η καθαρή κρίση, το χιούμορ και η πάντα καλή διάθεση των κριτών όμως, ελαφρύνουν την ατμόσφαιρά, όταν χρειάζεται.

MasterChef 5: Σε τρελά κέφια ο Κοντιζάς

Σε τρελά κέφια ο κριτής του MasterChef 5 Σωτήρης Κοντιζάς τη δεύτερη ημέρα των Bootcamp, που θα κρίνουν την τελική 20άδα του διαγωνισμού. Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν καθώς πλησιάζουμε στην είσοδο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την έναρξη της δεύτερης φάσης των Bootcamp τη Δευτέρα, μαγείρεψαν οι πρώτοι 14 υποψήφιοι, από το σύνολο των 28, που έλαβαν τα 2 «ναι» από τους κριτές.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν η σειρά των υπολοίπων να κάνουν την καλύτερή τους προσπάθεια, με έπαθλο μια ποδιά και ένα εισιτήριο στο σπίτι του «MasterChef 5». Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, το παιχνίδι εισέρχεται στο κύριο μέρος του διαγωνισμού, όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Όσο περίμενε τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι. Στο στιγμιότυπο, που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του «MasterChef 5, ο σεφ ακούγεται να σιγοτραγουδά αρχικά το κομμάτι «Ντροπή σου», εναλλάσσοντάς το με ένα ρεφρέν του τραγουδιού «Έτσι Ξαφνικά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις