Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έντουαρντ Στεργίου – Αρναούτογλου: Το GNTΜ και οι φήμες για την Άννα Μαρία
LIFESTYLE

Έντουαρντ Στεργίου – Αρναούτογλου: Το GNTΜ και οι φήμες για την Άννα Μαρία

Έντουαρντ Στεργίου - Αρναούτογλου: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή ''The 2night show'' θα είναι ο Έντουαρντ Στεργίου

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή ”The 2night show” θα είναι ο Έντουαρντ Στεργίου. Ο «ξανθός άγγελος» από το «GNTM» μιλάει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, σχολιάζει τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του και αποκαλύπτει τις στιγμές που ένιωσε ότι αδικήθηκε.

Στη συνέχεια, περιγράφει την πορεία του στο μόντελινγκ, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις πασαρέλες, ενώ μιλάει για την αποδοχή που κέρδισε από τον κόσμο λόγω του «GNTM», για την Ουκρανική, κατά το ήμισυ, καταγωγή του, αλλά και για το bullying που βίωσε σε μικρότερη ηλικία, επειδή ήταν διαφορετικός και δεν ήξερε καλά την ελληνική γλώσσα. Τέλος, στέλνει το δικό του μήνυμα στην πολυαγαπημένη του γιαγιά, την Ταμάρα, που ζει στην Ουκρανία.

Έντουαρντ Στεργίου

Έντουαρντ Στεργίου: Είναι σε σχέση με την Άννα Μαρία;

Μπορεί το GNTM 3 να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ωστόσο αρκετοί από τους συμμετέχοντες, εξακολουθούν να απασχολούν τα media, τόσο με τις αποκαλύψεις τους για το ριάλιτι μοντέλων, όσο και για τα νεότερα της προσωπικής τους ζωής. Φέτος μάλιστα, η παραγωγή αποφάσισε να ανανεώσει το GNTM βάζοντας έτσι στο παιχνίδι νεαρά αγόρια, έτοιμα να κατακτήσουν το χώρο του modeling.

Αρκετοί μάλιστα θεώρησαν πως τα boys του GNTM κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις εντυπωσιακές κοπέλες του ριάλιτι, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ να κερδίζει την πρώτη θέση του GNTM 3 αλλά και τα μεγάλα δώρα. Πολύ κοντά στους φιναλίστ βρέθηκε και ο Έντουαρντ Στεργίου, γνωστός ως… ξανθός άγγελος του ριάλιτι μοντέλων. Ο εντυπωσιακός νεαρός είχε ήδη τη δική του εμπειρία στο modeling, καθώς και είχε συνεργαστεί με αρκετές εταιρίες για την προβολή ανδρικών ρούχων.

Ο Έντουαρντ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και αυτή τη φορά με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Εδώ και καιρό υπήρξαν φήμες που ήθελαν το μοντέλο σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη νικήτρια του περσινού GNTM, η οποία μάλιστα είχε μοιραστεί την πρώτη θέση με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Έντουαρντ Στεργίου

Έντουαρντ Στεργίου: Η απάντηση στις φήμες

Το πρωί της Τετάρτης ο Έντουαρντ Στέργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και νικήτρια του GNTM. «Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζω δυστυχώς. Για να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει ότι από ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, το οποίο δεν το έχω. Είμαι μόνος μου. Δεν ήμουν χέρι – χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήταν μια φιλική βόλτα.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντουαρντ Στεργίου και έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις