Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εξωτικές παραλίες Ελλάδα: Για να ζηλεύει και η Χαβάη
PLUS

Εξωτικές παραλίες Ελλάδα: Για να ζηλεύει και η Χαβάη

Εξωτικές παραλίες Ελλάδα: Η λίστα με τις ονειρικές ελληνικές παραλίες είναι ανεξάντλητη

Η λίστα με τις ονειρικές ελληνικές παραλίες είναι ανεξάντλητη κι αν κάποιος θέλει να ξεχωρίσει τις «καλύτερες» σίγουρα θα αδικήσει κάποια άλλη. Και μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα και ο κορονοϊός να μη λέει να φύγει ωστόσο όλοι μας κάνουμε σκέψεις και ελπίζουμε ότι μέχρι το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα μπορούμε να κάνουμε τις διακοπές μας και να επισκεφτούμε αυτές τις εξωτικές παραλίες της χώρας. Ποιες είναι αυτές; Πάμε να δούμε παρακάτω!

Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα

Η Λευκάδα φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά της και το Πόρτο Κατσίκι το επιβεβαιώνει. Μοναδική ομορφιά κάτω από τους άγριους βράχους του νησιού.

Πόρτο Κατσίκι

Μύρτος, Κεφαλονιά

Ιδιαίτερα φημισμένη παραλία όχι μόνο του Ιονίου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Βαθύ πράσινο από τη βλάστηση και γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Φαλάσαρνα, Κρήτη

Μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, στη δυτική ακτή της Κρήτης. Με λευκή, ψιλή άμμο και πεντακάθαρα, κρυστάλλινα και ζεστά νερά ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες παραλίες ακόμη και στην Ευρώπη.

Μπάλος, Κρήτη

Βορειοδυτικά του νομού Χανίων υπάρχει μια παραλία με όλες τις αποχρώσεις του μπλε και με λευκή ψιλή άμμο. Άκρως εντυπωσιακή και παρθένα ομορφιά.

Μπάλος παραλία κρήτη

Λιχαδονήσια, Εύβοια

Στο βορειοδυτικό άκρο της Εύβοιας υπάρχει ένας εξωτικός παράδεισος που ακούει στο όνομα Λιχαδονήσια ή αλλιώς οι… Σεϋχέλλες της Ελλάδας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συστάδα μικρών νησίδων και το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος λέγεται Μανολιά. Ένα κατάφυτο μέρος με μια οργανωμένη παραλία με τιρκουάζ νερά.

Σίμος, Ελαφόνησος

Η ατελείωτη αυτή παραλία διαθέτει αμμουδιά με ψιλή, χρυσή άμμο σε ένα ονειρικό σκηνικό με αμμόλοφους. Μια όαση που δύσκολα ξεχνάει κανείς αν την επισκεφτεί έστω και μια φορά.

Παραλία Ελαφόνησος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις