Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: To spoiler βγήκε - Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία;

08.02.2021 | 18:20

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Το Survivor έχει αλλάξει εδώ και μέρες, καθώς οι κόκκινοι έχουν ενισχυθεί – με Ηλία και Καρολίνα να εντυπωσιάζουν – και να παίρνουν νίκες. Αρχικά «έσπασαν» 8-0 σερί που είχαν οι αντίπαλοί τους και κέρδισαν και τις δύο ασυλίες. Έτσι δεν έχασαν παίκτη, χθες Κυριακή 7/2 επιτέλους έφαγαν! Στα του αγωνίσματος, όλα άρχισαν με πολύ άσχημο τρόπο, αφού η Έλενα Μαριπόζα ένιωσε αδιαθεσία και ο Νίκος την πήρε αγκαλιά και την πήγε στο ασθενοφόρο προκειμένου να τη δει γιατρός. Ενώ και η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα για την κόκκινη ομάδα.

Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού η μπλε ομάδα μετά από τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, έχασε τη Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Έλενα Κρεμλίδου και Ελευθερία Ελευθερίου παρέμειναν στο παιχνίδι, με την τελευταία όμως να έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών της απέναντί της.

Παρ’ όλα τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στη μπλε ομάδα. Κόκκινοι, λοιπόν, την Κυριακή και φαγωμένοι στη μάχη ασυλίας, με αντιπάλους την ομάδα των Μπλε που κάπως πέφτει.

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Τα αποκλειστικά του Love it

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Ποιοι θα πάρουν το παιχνίδι;

Σύμφωνα με τα spoiler την πρώτη ασυλία θα την κατακτήσουν ξανά οι Κόκκινοι.

Οι Μπλε λοιπόν θα πρέπει άμεσα να κάνουν κάτι…

Survivor spoiler ασυλία 8/2 σήμερα: Το trailer

Survivor spoiler: Αποχωρεί η Σοφία;

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor και ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν τα παρατάει εύκολα. Η παίκτρια που έκανε είσοδο με τους μαχητές και τώρα την βλέπουμε στην κόκκινη ομάδα, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. «Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε, η κουμπάρα και κολλητή της φίλη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή και ανέφερε πως φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία που εκείνη ξέρει να παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη.

Exit mobile version