Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 παίκτες: Αυτοί που εντυπωσίασαν στις auditions
LIFESTYLE

MasterChef 5 παίκτες: Αυτοί που εντυπωσίασαν στις auditions

MasterChef 5 παίκτες: Οι auditions του MasterChef τελείωσαν την Παρασκευή

Οι auditions του MasterChef τελείωσαν την Παρασκευή και πλέον τα βλέμματα των παικτών και των κριτών πέφτουν στο bootcamp. Το φετινό ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά διαφορετικό με πολλές αλλαγές λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο όπως σε κάθε MasterChef υπήρξαν παίκτες που εντυπωσίασαν είτε με τις μαγειρικές τους δυνατότητες είτε λόγω της προσωπικότητάς τους και άλλοι που δεν έπεισαν τους κριτές και γύρισαν σπίτι τους. Κάποιοι όμως παίκτες από τις auditions μας έμειναν στο μυαλό. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

MasterChef 5: Ο αδερφός του Κουτσόπουλου

Αναμφισβήτητα, το πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή όλων είναι ο Τεό Γκατζίδης. Το ιδιαίτερο με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πως είναι ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο γνωστός σεφ δεν σταμάτησε να αστειεύεται δίπλα του, ρωτώντας τον ακόμα αν ζητάει δανεικά με το όνομα του… Πέραν της πλάκας, ο παίκτης κατάφερε με δύο ναι, από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να περάσει στην επόμενη φάση. Καλού κακού πάντως, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο «θείος Λεωνίδας», με ανάρτηση του στό Twitter, ζητούσε από τη μαμά του κάποιες εξηγήσεις.

MasterChef 5: Μια κομμώτρια στην κουζίνα

Η Άννα Καλιορίδου δεν πήρε το πράσινο φως από τους τρεις κριτές, ωστόσο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral για το… ταμπεραμέντο της. Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη, προσπάθησε να πείσει τους κριτές πως τα καταφέρνει εξίσου καλά στη κουζίνα όσο και στο κομμωτήριό της, ωστόσο το πιάτο της δεν επιβεβαίωσε τα λόγια της. Τι και αν έτριβε με τόση χάρη το πιπέρι και πήγε στην κριτική επιτροπή με χορευτικές κινήσεις; Της ευχήθηκαν να πάει στο… καλό.

MasterChef 5: Ήρωας του πολέμου ο μπαμπάς της Ανούς

Η παίκτρια μπορεί να έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο αλλά οι τρεις κριτές δεν στάθηκαν μόνο σε αυτό. Στην ερώτηση τους αν θέλει να κάνει κάποιον περήφανο, η επίδοξη σεφ από την Αρμενία δήλωσε εκτός από τη μαμά και τον αδελφό της και τον μπαμπά της που έχασε όταν ήταν πολύ μικρή και πολεμούσε στην Τσετσενία. Ανέφερε πως θεωρείται ήρωας πολέμου αλλά… «το πνεύμα του μας στέρησε τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άντρα του σπιτιού».

MasterChef 5: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος του ριάλιτι

Την τύχη του στον διαγωνισμό θέλησε να δοκιμάσει και ο πολύ χαμογελαστός Μανώλης, ο οποίος από μικρός βρίσκεται στις κουζίνες. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να προσθέσει στο πιάτο του τις δύο από τις πέντε παρασκευές του κι έτσι, ήταν πολύ απογοητευμένος. Για να «σπάσει» τον πάγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον παίκτη ότι μοιάζει με τον Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Αν και οι κριτές βρήκαν την ιδέα του πολύ ενδιαφέρουσα, τού έδωσαν «όχι», καθώς η προσπάθειά του ήταν ελλιπής, αλλά του είπαν ένα μεγάλο «μπράβο» για το χαμόγελο και τη θετική του ενέργεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις