Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Διπλό εξάδας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Διπλό εξάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Ο σοβαρός και καλός Αστέρας συνέχισε το σερί νικών, επιβλήθηκε 1-0 στον Βόλο και δεν χάνει με τίποτε πια τα πλέι οφ 

07.02.2021 | 19:41

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαίο διπλό ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 στο Βόλο, με τέρμα του Λουίθ Φερνάντεθ, αποτέλεσμα που τον βάζει σίγουρα στην εξάδα. Καθώς οι 11 βαθμοί πλέον δεν ανατρέπονται στα τελευταία πέντε ματς της κανονικής περιόδου. Ο δε Βόλος, δεν κινδυνεύει, αλλά δεν έχει πια και καμία σοβαρή ελπίδα εισόδου στα πλέι οφ. Με τους Μουνάφο και Σίτο να κάνουν όλη τη δουλειά στη μεσαία γραμμή ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εφτιαξε φάσεις και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχος και προηγήθηκε στο 28΄, με τον Άλβαρες να κάνει τη σέντρα και ο Φερνάντεθ με κεφαλιά να νικά τον Κλέιμαν.

Είναι χαρακτηριστικό της κακής εικόνας του Βόλου το ότι ο Λόπεθ αναγκάστηκε σε δύο αλλαγές από νωρίς. Αλλαξε μεν την εικόνα της ομάδας του, όχι όμως και το σκορ ημιχρόνου. Στην κορυφαία ευκαιρία τους οι Θεσσαλοί είδαν το εξαίσιο γυριστό σουτ του Δουβίκα να φεύγει οριακά πάνω από τα δοκάρια του Τσιφτσή.

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Αστέρας είχε ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του αλλά ο Μπαράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48’ και ο Μουνάφο στο 67΄ έκανε προσπάθεια που πέρασε ελάχιστα πλάι από το δεξί δοκάρι. Ο Βόλος δεν άγγιξε το γκολ σε αυτό το ημίχρονο και το ματς εύκολα πήγε στη λήξη του με τελικό σκορ το 1-0 για τον αστέρα.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Φερνάντεθ 28’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Βασιλόπουλος. VAR: Κουμπαράκης.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο (Μίλοκ 38΄), Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης (Κολόμπο 86΄), Μαρτίνες (Κρητικός 76΄), Νίνης (Περέα 38΄), Μπαρτόλο, Δουβίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (Κώτσιρας 90΄), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 67΄), Σίτο (Τιλίκα 67΄), Λουίς Φερνάντεθ (Πασαλίδης 90΄), Κρέσπι (Ριέρα 80΄), Μπαράλες.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…
Exit mobile version