Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Αρης για φίλημα! 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Αρης για φίλημα! 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης πέρασαν με διπλό από το ΟΑΚΑ 2-0 την ΑΕΚ στη δεύτερη ήττα της με τον Χιμένεθ στον πάγκο 

07.02.2021 | 21:33

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Ηχηρό χαστούκι στην ΑΕΚ και τις φιλοδοξίες της για τη δεύτερη θέση κατάφερε ο Αρης, που επιβλήθηκε 0-2 της Ενωσης στο ΟΑΚΑ. Με αυτό το μεγάλο τρίποντο ο Αρης επανήλθε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία με 42 βαθμούς και άφησε στους 40 την αποψινό του αντίπαλο, αλλά και τον ΠΑΟΚ που σκόνταψε νωρίτερα με τον Απόλλωνα! Η δε Ενωση όχι μόνο έπεσε πάλι τρίτη, αλλά πλέον έχει ισόβαθμο τον ΠΑΟΚ. Και στο -2 τον Παναθηναϊκό, με τη μάχη της 2ης θέσης να έχει ανάψει για τα καλά!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν υπάρχει σοβαρή ευκαιρία να καταγράφεται. Ενα σουτ του Ανσαριφάρντ στο 5′ ήταν ίσως η πιο ενδιαφέρουσα φάση της και από εκεί και μετά… μόνο Αρης! Οι Τζέγκο και Σάσα κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή για τον Άρη, ο οποίος απείλησε στο 9′ και στο 13′ με Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία αντίστοιχα. Το γκολ, όμως, ήρθε στο 39’ όταν ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δεληζήσης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ματέο Γκαρσία έκανε που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, αλλά στο ριμπάουντ ο Ρόουζ άνοιξε το σκορ (0-1)! 

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη, ο Χιμένεθ έκανε αλλαγές για να ανεβάσει την απόδοση της ομάδας του, όμως στο 48΄ο Αρης ήταν αυτός που άγγιξε το 0-2. Ο Σάσα έκλεψε από τον Μάνταλο, έδωσε στον Μπερτόγλιο που πλάσαρε ελάχιστα πλάγια από το δοκάρι. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν ξανά το δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ματέο Γκαρσία έμεινε με τις εντυπώσεις από το τρομερό σλάλομ, αφού το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. 

Ηταν σειρά της ΑΕΚ στο 70’ να έχει μια μεγάλη φάση. Με τον Μαχαίρα να έχει δυνατό σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή της Ενωσης στο ματς, αφιού ως το τέλος δεν απείλησε. Παρά μόνο είδε τον Σίλβα με σουτ στο 90ό λεπτό να πετυχαίνει το τελικό 0-2.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Ρόουζ 39’, Σίλβα 90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τρεϊμάνις. ΒΟΗΘΟΙ: Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοβς. VAR: Ντιέπερνικ.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Ραντόνια (Νταντσένκο 46′), Σιμόες (Μάνταλος 46′), Σιμάνσκι (Τάνκοβιτς 79′), Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης (Μαχαίρας 46′), Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 59′).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα (Κάτσε 84′), Μπερτόγλιο (Σίλβα 74′), Γκάμα (Μπρούνο 84′), Ματέο Γκαρσία (Ματίγια 84′), Μαντσίνι (Μάνος 66′).

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε στο Eurobasket η εθνική γυναικών, 73-55 τη Βουλγαρία
Έβγαλε Παναθηναϊκό χαρακτήρα και κέρδισε, ο ΠΑΟ 3-2 τον Ατρόμητο
Τράβηξε το σχοινί η διοικηση της ΑΕΛ κι αυτό σπάει…
Exit mobile version