Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice ημιτελικός: Οι 8 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό
LIFESTYLE

The Voice ημιτελικός: Οι 8 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

The Voice ημιτελικός: Η ημιτελικός του Voice έφτασε στο τέλος

Η ημιτελικός του Voice έφτασε στο τέλος του χθες Παρασκευή 5/2. Οι 14 υποψήφιοι ανέβηκαν στην σκηνή του διαγωνισμού και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην μουσική αυτή μάχη. Στόχος τους ήταν να διεκδικήσουν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να καταφέρουν να περάσουν στην τελική οκτάδα. Tους 14 διαγωνιζόμενους υποδέχτηκε στη σκηνή η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, ενώ στο Social Media Room, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συμμετείχαν ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Τέλος, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό πέρασαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους. Οι τέσσερις coaches είχαν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως οι 8 που θα δούμε στον μεγάλο τελικό είναι η Ειρήνη Περικλέους, η Αλεξάνδρα Σιετή, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Νταλάκας, η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Λία Μίχου και η Αθηνά Βέρμη.

Ειρήνη Περικλέους

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Αλεξάνδρα Σιετή

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Νίκος Νταλάκας

Λία Μίχου

Αθηνά Βέρμη

Η ανακοίνωση – έκπληξη του Πάνου Μουζουράκη

Σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε προχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης κατά τη διάρκεια του ημιτελικού. Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Αυτό που θέλω να πω είναι επειδή κάθε χρόνο βοηθάμε τα παιδιά κι όταν φεύγουν από το παιχνίδι αυτή η επιτυχία δείχνει το εφήμερο πρόσωπό της, θα ήθελα φέτος να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό που δεν το έχω κάνει τις άλλες χρονιές.

Από την στιγμή που ο κόσμος δίνει τον οβολό του για να τους φτάσει στον τελικό, σκέφτομαι να κάνω ένα groundfunding που θα τους ανεβάσω και θα γίνει μία παραγωγή για τα παιδιά χωρίς να βγάλω χρήματα από αυτό. Καλώ και νέους στιχουργούς και συνθέτες να στείλουν τραγούδια που θα πιστεύουν ότι ταιριάζουν στα παιδιά, μπας κι έχουν ένα ακόμα πάτημα για δικό τους τραγούδι είτε κερδίσουν το δισκογραφικό συμβόλαιο εδώ είτε όχι. Δεν είναι ότι μας λείπουν οι καλές φωνές αλλά λείπουν τα καλά τραγούδια για να τις στηρίξουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις