Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Μάχες επιβίωσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Μάχες επιβίωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 21η αγωνιστική: Λαμία και Λάρισα κονταροχτυπιούνται για την παραμονή - Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στην πρώτη μέρα της μετά Κάναντι εποχής

06.02.2021 | 09:09

Σούπερ Λιγκ21η αγωνιστική: Τη στιγμή που ο κλοιός του λοκντάουν στενεύει ακόμα και για την Αθήνα, με κλείσιμο της κυκλοφορίας από τις 18.00 στη Σούπερ Λιγκ η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Και μάλιστα με δύο σημαντικότατα παιχνίδια για τη συνέχεια. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στη Λαμία στις 17.15 με το παιχνίδι της τοπικής ομάδας κόντρα στην ΑΕΛ. Ενα κλασσικό εξάποντο, μάχη σωτηρίας που αποτελεί μονόδρομο νίκης και γαι τις δύο ομάδες. Η δε ισοπαλία, άβολη και μην επιθυμητό αποτέλεσμα εκατέρωθεν. 

Η Λαμία σε καλό μομέντουμ για τη θέση της. Με τέσσερα ματς δίχως ήττα και αλλαγμένη προς το καλύτερο από τις μεταγραφές. Η δε ΑΕΛ, πήρε βαθμό, 0-0 με το Βόλο, μόλις ο δεύτερός της το 2021. Στο κύπελλο έχασε αξιοπρεπώς εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ 1-2. Μεγάλο όπλο της Λαμίας ο κόουτς Γρηγορίου που μέχρι λίγες εβδομάδες πριν ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ! Δεν θα έχει τους πάγια απόντες (Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Μπα) στη διάθεσή του, ποντάρει όμως στον νεοαποκτηθέντα Γκαζαριάν. Από την πλευρά της η ΑΕΛ δεν θα έχει στη σύνθεσή της τους Σπαρβ, Μηχαήλ που είναι ανέτοιμοι και τέθηκαν νοκ άουτ.

Σούπερ Λιγκ – 21η αγωνιστική: Στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι στις 19.30 ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό. Η μετριότατη πορεία του Ατρομήτου έφερε διαζύγιο με τον Νταμίρ Κάναντι και την ομάδα απόψε θα κοουτσάρει ο Παντελίδης. Δεν αλλάζει δραματικά την ομάδα, μένουν εκτός οι Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Ενσικουλού. Επιστρέφει ο Γκάλο και ο Γιαννιώτης. Ο  Παναθηναϊκός παρά το καλό σερί και το ότι σκαρφάλωσε στη βαθμολογία, ταλανίζεται. Κακό το κλίμα μεταξύ παικτών και Μπόλονι, ζητήθηκε ραντεβού από τους παίκτες με τον Αλαφούζο. Ο τελευταίος το αρνήθηκε! Οσο κι αν λένε όλες οι πλευρες πως το θέμα είναι λήξαν, ασφαλώς και έχει επηρεάσει. Εκτός οι τιμωρημένοι μπακ Πούγγουρας και Χουάνκαρ, επιστρέφει ο σέντερ μπακ Βέλεθ. Διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες (Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Νιάς).

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ
Exit mobile version