Ισπανία – Κύπελλο: Με 5 τόνους άγχος!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Κύπελλο: Με 5 τόνους άγχος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - Κύπελλο: Η Μπαρτσελόνα είχε… άγιο και ισοφάρισε στο 90 τη Γρανάδα, κέρδισε 5-2 στο β΄ημίχρονο της παράτασης και δεν αποκλείστηκε

04.02.2021 | 00:43

ΙσπανίαΚύπελλο: Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται σε κάθε της παιχνίδι. Και η απόδοση της και το κλίμα και όλα δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στο στρατόπεδο των μπλαουγκράνα. Και άλλοτε το πληρώνει, άλλοτε όχι. Αυτή τη φορά έφτασε μια ανάσα από το ολικό κάζο, αλλά τελικά τη σκαπούλαρε στο κύπελλο και πέρασε εις βάρος της μαχητικής Γρανάδα. Η οποία προηγήθηκε 2-0 με Κένεντι και Σολδάδο, αλλά …κατάφερε να μην περάσει από τα 90’! 

Με Γκριζμάν (88’) και Αλμπα (91’) η Μπαρτσα ισοφάρισε και στην παράταση προηγήθηκε 2-3 (Γκριζμάν 100’). Η Γερανάδα όμςω. Ιδσοφάρισε ξανά (Βίκο 103’) και η πρόκριση φάνηκε πως θα. Κριθεί στα πέναλτι. Ομως οι Καταλανοί μίλησαν τελευταίοι και με δύο γκολ στο β΄μέρος της παράτασης (108’, 113’) κέρδισαν 3-5 και πέρασαν στην 8άδα.

Ισπανία – Κύπελλο: Στο 121 η Λεβάντε!

Στο άλλο παιχνίδι του κυπέλλου, η Λεβάντε κέρδισε 1-0 τη Βιγιαρεάλ σε Λενα παιχνίδι θρίλερ. Αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι, βγήκαν πολλά νεύρα, αλλά γκολ δεν έμπαινε. Ούτε στα 90’, ούτε και στα 120’. Αλλά στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης (121’) μίλησε ο Ρότζερ Μαρτί που πέτυχε το χρυσό γκολ και σφράγισε την πρόκριση με 1-0.

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Τρομερό 9-0 της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον, έπιασε κορυφή
Μεγάλος Ρονάλντο, τεράστιο διπλό η Γιουβέντους
Exit mobile version