Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Ντέρμπι στη Βοιωτία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Ντέρμπι στη Βοιωτία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ 2 - 6η αγωνιστική: Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Διαγόρα στη μάχη των αήττητων -  Σπουδαίο παιχνίδι στο Ηράκλειο για Εργοτέλη και Ξάνθη

06.02.2021 | 10:01

Σούπερ Λιγκ 26η αγωνιστική: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Σε όλα τα ματς ώρα έναρξης 14.45. Στο Ηράκλειο διεξάγεται σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ του Εργοτέλη και της Ξάνθης. Αμφότερες ομάδες με φιλοδοξίες φέτος. Ο Εργοτέλης πήρε μπρος και μετράει δύο σερί νίκες, ενώ η Ξάνθη παραμένει αήττητη, μόνο οι ισοπαλίες φρενάρουν τους “Ακρίτες”. Χωρίς τους Κουτάντο (Ε), Κουατένγκ (Ε, 2/0), Σαρρή (Α) και Ντουμάνη (Α) οι γηπεδούχοι. Με Ιτσο και Μπριλάντε η Ξανθη, ενώ στην αποστολή μπήκε και νεοαποκτηθείς Ολλανδός εξτρέμ Σχρόιγεν.

Στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας που έκανε το δικό της αργοπορημένο ξεκίνημα στη σεζόν, όμως όχι με επιτυχία. Μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και καίγεται για τον πρώτο βαθμό. Πλήρεις οι Ιεραπετρίτες του Τίμου Καβακά. Οι Δραμινοί έχουν μείνει στην Κρήτη μετά το ματς με τα Χανιά μεσοβδόμαδα και πάνε χωρίς άλλαγές στην αποστολή στο ματς με τον ΟΦΙ.

Σούπερ Λιγκ 2 – 6η αγωνιστική: Το ντέρμπι της Λιβαδειάς

Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Λιβαδειά. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Διαγόρα. Αήττητη αμφότεροι, με τη Λιβαδειά πρωτοπόρο και στο -2 να ακολουθεί ο Διαγόρας κατά πόδας.

Αποκτήθηκαν μεσοβδόμαδα οι Μπιανκόνι (επιθετικός, ελεύθερος από Λαμία), Δημόπουλος (στόπερ, ελεύθερος από Βόλο). Ο Διαγόρας. Δεν επέστρεψε μεσοβδόμαδα στη Ρόδο μετά το διπλό στη Λάρισα. Εμεινε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Οι Κωστούλας,  Καρατάσιος. παραμένουν εκτός.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε με την ψυχή στο στόμα 5-3 τη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα
Πρόκριση για 3/4 φαβορί στο κύπελλο Γερμανίας
Μόνη πρώτη η Σίτι, 2-0 στην Μπέρνλι, ηττα-στραπάτσο για τη Λίβερπουλ
Exit mobile version