Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρενέ Στυλιαρά – Αρναούτογλου: Γράφει βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii
LIFESTYLE

Ρενέ Στυλιαρά – Αρναούτογλου: Γράφει βιβλίο για τη ζωή της Super Kikii

Ρενέ Στυλιαρά - Αρναούτογλου: Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης ήταν η Ρενέ Στυλιαρά

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης ήταν η γνωστή “ποιήτρια του Instagram”, Ρενέ Στυλιαρά, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο που γράφει για τη ζωή της Super Κική. “Μου ‘χει φάει τη ζωή¨αυτή η κοπέλα”, είπε αστειευόμενη η καλεσμένη της εκπομπής αναφερόμενη στην κωμικό Super Κική.

“Γράφω ένα βιογραφικό βιβλίο για τη Super Κική. Πήγαμε μαζί στη Χίο και όταν γύρισα, έδωσα ένα φιλί στη μητέρα μου και της είπα ότι τελικά μια χαρά ήταν τα παιδικά μου χρόνια”.
Και συνεχίζει για τη Super Κική: “Προς τιμήν της έχει περάσει δύσκολα αλλά έχει παραμείνει στο ύψος της και όλα αυτά τα εκφράζει με υπερηφάνεια και χιούμορ. Όταν είδα τη συνέντευξή της στο The 2Night Show έκλαψα πάρα πολύ. Μιλήσαμε μετά μέσω Instagram και μου πρότεινε να γράψω την ιστορία της. Σίγουρα δεν θα είναι βιογραφία με την κλασική έννοια γιατί είναι και 28 χρονών η κοπέλα”.

Η Ρενέ Στυλιαρά αναφέρθηκε ακόμα στα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνει στο Instagram περιγράφοντας και την ιστορία μιας κοπέλας που της εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας.

“Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. Νιώθουν ότι είμαι φίλη τους. Μια κοπέλα από χωριό μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Μου εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας γιατί είναι ομοφυλόφιλη και δεν το δέχονταν οι γονείς της. Επειδή ήταν πολύ λεπτή η θέση μου της είπα ότι αν θέλει να επικοινωνήσει είμαι εδώ, της έδωσα το τηλέφωνό μου, με κάλεσε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο 1,5 ώρα. Ήταν μικρή 16 ετών. Της στέλνω εγώ ενίοτε μηνύματα”.

Ρενέ Στυλιάρα: Το πρώτο της βιβλίο

Στα 18 της εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο. Σήμερα στην εποχή των social media η συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά στα 24 της χρόνια αριθμεί 90 χιλιάδες ακόλουθους στους Instagram με τους οποίους έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας μέσα από στιχάκια. Tο πρώτο της στιχάκι το είχε γράψει όταν ήταν δεκατριών… “Νομίζω έλεγε… η Απάντηση σε εσένα είναι… αν δεν επιλέξεις αγάπη γίνε…” Από τότε δεν σταμάτησε να γράφει ποτέ. Κατάγεται από την Αθήνα και στα 24 της έχει εκδώσει 2 βιβλία.

“Γράφω όπως ακριβώς αναπνέω, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μου πραγματικότητας. Πολλές φορές είμαι με φίλους μου και μπορεί να πούνε κάτι, μια λέξη και απομονώνομαι στο κινητό ή σε ένα χαρτί και και γράφω…” Έμπνευση της αποτελούν οι άνθρωποι και ο έρωτας τον οποίο εξυμνεί μέσα από κάθε στίχο και λέξη…

“Έμπνευση για εμένα αποτελούν οι άνθρωποι, οι δικοί μου και οι άλλοι, οι πολύ κοντινοί μου δηλαδή που μπορεί να έχω κάποια συναναστροφή αλλά και οι άλλοι που μπορεί να μην τους ξέρω αλλά τους παρατηρώ στις σχέσεις τους, στο πως συμπεριφέρονται. Μου αρέσει να βλέπω τη γλώσσα του σώματος τους…” Γράφω πάντα βιωματικά όχι με την έννοια του ότι κάθε κατάσταση που περιγράφω είναι απόλυτα δική μου αλλά την έχω βιώσει είτε ενεργητικά είτε παθητικά”.

Ρενέ Στυλιαρά Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις