Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επεισόδιο 7: Η μάχη για την ποδιά συνεχίζεται
LIFESTYLE

MasterChef 5 επεισόδιο 7: Η μάχη για την ποδιά συνεχίζεται

MasterChef 5 επεισόδιο 7: Οι auditions του MasterChef συνεχίζονται.

Οι auditions του MasterChef συνεχίζονται. Τα τηγάνια έχουν πάρει ”φωτιά” και οι επίδοξοι σεφ προσπαθούν να φτιάξουν ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει. Οι κριτές από τη μεριά τους είναι πολύ αυστηροί καθώς φέτος όποιος πάρει 3 ”ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη αλλά και Παρασκευή στις 21:00. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια από τις πιο όμορφες γυναικίες παρουσίες που πέρασαν από το MasterChef. Η Βίλλυ με καταγωγή από Καλαμάτα και Νάξο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, παρά τις σπουδές της στην εγκληματολογία και την προϋπηρεσία της, ως αεροσυνοδός.

Με σικ εμφάνιση και υπέροχη παρουσία, η Βίλλυ κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας της, δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς δεν ένιωθε άνετα μέσα στην κουζίνα του MasterChef ενώ υπήρξε κι εκείνη η στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει. Στο εισαγωγικό της βίντεο η παίκτρια μοιράστηκε φωτογραφίες της καθημερινότητάς της. Η νεαρή μαγείρισσα, αν και ήταν υπερβολικά αγχωμένη, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αλμυρή τάρτα με αρνίσιο συκωτάκι και σος γιαουρτιού που έφτιαξε. Τελικά με τριπλό «ναι» πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. «Θα φύγω τρέχοντας για να μην το μετανιώσετε» είπε τρισευτυχισμένη η όμορφη Βίλλυ, φόρεσε τη λευκή ποδιά της και αποχώρησε από το πλατό του διαγωνισμού.

MasterChef 5: Κατάφερε ο δίμετρος Γιώργος να περάσει;

Έχοντας μια συγκινητική ιστορία να πει αφού μεγάλωσε με τους παππούδες του, ο Γιώργος με ύψος 1.98 μ., παρουσίασε το δικό του πιάτο, τον βελουτέ τραχανά με σοτέ γαρίδες, σαλάμι Λευκάδος και κρουτόν φέτας. Ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε το ύψος του, χωρίς να πει κάτι για το πιάτο του. Μια αστοχία είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που βρήκε στην κουταλιά του τσόφλι γαρίδας, κάτι που ανησύχησε τον διαγωνιζόμενο.

Το πιάτο που έφαγε άρεσε πολύ στον Ιωαννίδη που του είπε «ναι», με τον Σωτήρη Κοντιζά να παίρνει τον λόγο, ρωτώντας τον τι θέλει να αποδείξει με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Συγκινημένος ο Γιώργος είπε: «Είμαι εδώ για μένα και μετά για την οικογένειά μου…  να τους αποδείξω ότι οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και μπορώ να προχωρήσω, να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα». «Το πιάτο σου μπορεί να γίνει καλύτερο, όμως είναι νόστιμο…» του είπε ο Κοντιζάς δίνοντάς του το δεύτερο «ναι». Το πιάτο άρεσε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που, ωστόσο, του είπε «όχι», λόγω των μικρών λαθών που έκανε. Ο Γιώργος χάρηκε με το πιάτο της αείμνηστης γιαγιάς του που έφτιαξε και τον πέρασε στην επόμενη φάση.

MasterChef 5: Η Αργυρώ δήλωσε ξανά συμμετοχή

Για δεύτερη φορά θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο MasterChef η Αργυρώ, η οποία είχε δηλώσει συμμετοχή και σε προηγούμενο διαγωνισμό και είχε μάλιστα πάρει ποδιά, όμως τότε, όπως είπε, είχε άλλες προτεραιότητες και ήταν λιγότερο ώριμη κι έτσι, δε συνέχισε. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, ετοίμασε γλυκό και όχι αλμυρό πιάτο. Αυτή τη φορά, το γλυκό που  παρουσίασε στους κριτές του διαγωνισμού κατάφερε να την περάσει στην επόμενη φάση αποσπώντας δύο «ναι». «Αργυρώ, θέλω να δω και ένα άλμυρό πιάτο από εσένα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, μετά το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και εκείνη τρισευτυχισμένη αποχώρησε από το πλατό.

MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε μέρος

Στο Masterchef 5 πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ή για την ακρίβεια μια παίκτρια που έχει ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με την γνωστή παρουσιάστρια! Μάλιστα, η ίδια ξεχώρισε όχι μόνο με το όνομα της, αλλά και με την επική απάντηση που έδωσε στο Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν αγαπάει την μαγειρική, απάντησε «ζαχαροπλάστης». Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με την μαγειρική, αλλά το κάνει «γλυκά».

MasterChef 5: Ο παίκτης που θύμισε στον Κουτσόπουλο τον Βαρθαλίτη

«Καλώς τον φίλο μου!», είπε ο Παναγιώτης στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τη στιγμή που πλησίασε στον πάγκο του. «Είμαστε φίλοι;» απόρησε ο σεφ και κριτής, με τον διαγωνιζόμενο να του λέει ότι τον ακολουθεί στο Instagram. Στη συνέχεια του απολαυστικού διαλόγου τους, ο σεφ του είπε ότι του θυμίζει τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον νικητή του MasterChef 4, στη συμπεριφορά, λέγοντας του ότι έχει «βαρθαλίτικο αέρα».

Τότε ο διαγωνιζόμενος του εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ποιος διορθώνει ποιον;», ρώτησε ο «Θείος Λεό», με τον Παναγιώτη να λέει ότι: «Σε μερικά πράγματα εγώ, σε μερικά ο Σταύρος. Συνεργαζόμασταν άριστα». Ποια ήταν η άποψη τον κριτών για το γιουβαρλάκι που έφτιαξε; Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κουτσόπουλος του είπε το μεγάλο «ναι», με τον Πάνο Ιωαννίδη να του δίνει το δεύτερο, παρότι δεν του άρεσε η υφή στο γιουβαρλάκι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που του είπε το τρίτο «ναι», δίνοντάς του τη λευκή ποδιά για να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 5: Ο κύριος Γιώργος και η συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

Ένας από τους παίκτες του MasterChef 5 που μαγείρεψαν απόψε για τους τρεις κριτές διεκδικώντας μία θέση στη δεύτερη φάση του bootcamp ήταν και ο κύριος Γιώργος. Όπως είπε ο ίδιος, η συνεργασία του με τον Έκτορα Μποτρίνι στο παρελθόν ήταν που τον ώθησε να δηλώσει συμμετοχή στον ελληνικό διαγωνισμό μαγειρικής. Αν και ο κ. Γιώργος βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο των εστιατορίων και στις κουζίνες, το πιάτο του δεν ικανοποίησε τους κριτές κι έτσι, το ταξίδι του στο MasterChef ήταν πολύ σύντομο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις