Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καίτη Κωνσταντίνου – Αρναούτογλου: Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show»
LIFESTYLE

Καίτη Κωνσταντίνου – Αρναούτογλου: Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show»

Καίτη Κωνσταντίνου - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την Καίτη Κωνσταντίνου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την Καίτη Κωνσταντίνου, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, η «Τούρτα της μαμάς» δίπλα στο Κώστα Κόκλα μιλάει για την νέα συνεργασία της με τον συμπρωταγωνιστή της στα θρυλικά «Εγκλήματα» που αποκαλεί «νόμιμο σύζυγό της». Θυμάται τα σπουδαστικά χρόνια στη Φιλοσοφική, την εμπειρία της ως καθηγήτρια σε σχολείο, τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική, τις τηλεοπτικές σειρές όπου εμφανίστηκε και το τρακ της σκηνής. Επίσης, απαντάει στο ερώτημα τί ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και αν αντέχει τη μοναξιά.

Στη συνέχεια τη θέση του καλεσμένου καταλαμβάνει η ποιήτρια, συγγραφέας και στιχουργός Ρενέ Στυλιαρά, η οποία κάνει θραύση ως Ρενέ με τα ρομαντικά στιχάκια που ανεβάζει στο Instagram. Η Ρενέ εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της στα social media, μιλάει για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις που κάνουν όσοι την ακολουθούν, ενώ αποκαλύπτει πως πολλά από τα στιχάκια της έχουν γίνει τατουάζ. Τέλος, αναφέρεται στη φιλία της με τη Super Kiki καθώς και στο βιβλίο που γράφει για την ιστορία της ζωής της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τέλος, ο μοναδικός Σταμάτης Κραουνάκης συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2NightShow», μετά από πολλά χρόνια. Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, μιλά για όλα σε μια κατάθεση ψυχής. Η πολυετής καριέρα του στη μουσική, οι μεγάλες επιτυχίες, οι παταγώδεις αποτυχίες, η πολιτική, ο έρωτας και η έμπνευση εν μέσω καραντίνας. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη ρήξη του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Καίτη Κωνσταντίνου: Ποια είναι η ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός είχε δώσει στο παρελθόν μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τα παιδικά της χρόνια. «Η καταγωγή μου είναι από το Αίγιο, από την Ροδοδάφνη. Εκεί μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο και έβλεπα τις εποχές να αλλάζουν. Στην Αθήνα ήρθα για σπουδές. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν και καλά και όχι. Πολύ παιχνίδι. Χωρίς να θέλω να γίνω μελό, ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν οκτώ χρόνων, ήταν δάσκαλος. Δυσκόλεψαν τα πράγματα. Ήταν χρόνια με μελαγχολίες, όχι τόσο από μένα ή την αδελφή μου, όσο από την μάνα μου. Έμεινε μόνη της, πολλή νέα».

Καίτη Κωνσταντίνου: Οι σπουδές της

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει πως «οι σπουδές ήταν για μένα κι ένα καλό έναυσμα να φύγω από την επαρχία. Να πω την αλήθεια, την Φιλοσοφική δεν την αγαπούσα ιδιαίτερα. Για Ιατρική πήγαινα. Αλλά κάπου άλλαξε το σύστημα των εξετάσεων, κι ενώ προετοιμαζόμουν μόνον για φυσικοχημεία, μπήκαν και τα μαθηματικά, στα οποία ήμουν άσχετη. Κι έτσι αποφάσισα να δώσω κάπου όπου θα μπορούσα να διαβάσω τα μαθήματα. Δεν ήμουν καλή στα θεωρητικά αλλά τα κατάφερα.

Διάλεξα την Φιλοσοφική γιατί τότε απαιτούσε τις περισσότερες μονάδες, ήταν η πρώτη σχολή, και στόχευα ψηλά. Η Αθήνα δεν με δυσκόλεψε. Μου άρεσε. Με είχε εντυπωσιάσει πως οδηγούν και πως ξέρουν τους δρόμους. Πέρασα καλά τα φοιτητικά μου χρόνια, με πολλές παρέες και λιγότερο διάβασμα. Από το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο μπήκα στην θεατρική ομάδα –η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ. Πήρα το πτυχίο, δίδαξα και δύο χρόνια σε γυμνάσιο –την δεύτερη χρονιά αποφάσισα ότι δεν θα συνεχίσω. Είχα ήδη τελειώσει και την σχολή του Τέχνης. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι δάσκαλος». «Στο χωριό, όπως μου έχει πει η μάνα μου γιατί εγώ δεν το θυμάμαι, όταν ερχόταν ένας θίασος, την παρακάλαγα να με πάει. Αλλά θυμάμαι ότι έβλεπα το Θέατρο της Δευτέρας. Ακόμα και σήμερα νιώθω μια συστολή και μια ντροπή, την έκθεση του θεάτρου δεν την αντέχω –με τα χρόνια ξεπερνιέται. Πάντα όμως το κουβαλάω. Το τρακ και η αγωνία δεν μειώνονται.

Καίτη Κωνσταντίνου

Καίτη Κωνσταντίνου: Ο ρόλος της Σωσώς

«Όταν μας πρωτομίλησε ο Θοδωρής για τη σειρά, μας άρεσε, θα ήμασταν και όλοι μαζί… Στα πρώτα κείμενα όμως, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει, κάτι γίνεται. Το προτείναμε στο Mega, το απέρριψε –νομίζω τότε απέρριψε και τα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”. Έπεσε μια απογοήτευση από την χυλόπιτα που φάγαμε.

Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά αν πιστεύω κάτι το κυνηγάω πολύ. Το πίστεψα και επέμεινα. Ήμουν μπροστάρης στο να συνεχίσουμε. Το πήρε ο Antenna και είχε την τύχη που ξέρουμε… Πέρα από την εξαιρετική συνεργασία με όλους, νομίζω ότι ήταν μια πρωτοποριακή δουλειά. Είμαι τυχερή και ευτυχής που συμμετείχα. Γιατί μια δουλειά σαν τα “Εγκλήματα” αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνουν πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Όσοι την υποτιμούν κάνουν λάθος –είναι δύσκολο είδος.

Δεν με πείραζε το γεγονός ότι η Σωσώ ήταν ένας κακός χαρακτήρας. Τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες. Η δική μου λειτουργία απέναντι σε τέτοιους χαρακτήρες είναι πρώτα να αθωώσω την κακία που έχει και να τον αγαπήσω. Στέκομαι στις αδυναμίες του, στα κενά του. Η σειρά είχε χιούμορ. Και η Σωσώ; Δεν γινόταν να μην την αγαπήσω. Το χιούμορ εξομαλύνει και λειαίνει τα πράγματα, δίνει τεράστιο άλλοθι.

Ένιωσα τότε την επιτυχία της σειράς, αλλά δεν φοβήθηκα ότι θα εγκλωβιστώ σε τέτοιους ρόλους. Ακόμα και τώρα όταν με λένε Σωσώ, δεν εκνευρίζομαι. Ήταν κάτι που το ευχαριστήθηκα κι εγώ κι ο κόσμος. Αγάπησα αυτόν τον χαρακτήρα. Ούτε ο κόσμος με είδε σαν κάτι μισητό, αλλά σαν κάτι δικό του. Ίσως το χιούμορ τους γαλήνεψε. Ναι, τα “Εγκλήματα” ήταν η απαρχή στην δουλειά μου.

Καίτη Κωνσταντίνου: “Δεν ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση για να γυρίσω”

Στην Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη είχε δώσει συνέντευξη η Καίτη Κωνσταντίνου και μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στην σειρά της «Η Τούρτα της Μαμάς» αλλά και την επανένωση μετά από πολλά χρόνια με τον Κώστα Κόκλα.

”Ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση με κάτι που να με εκφράζει και να με γεμίζει. Δεν με ένοιαζε να γυρίσω για να γυρίσω. Με το που μου έκανε την πρόταση ο Αλέξανδρος, τον οποίο εκτιμώ πολύ για την «Τούρτα» του, ενθουσιάστηκα και του είπα το «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη. Θεωρώ το σενάριο που συνυπογράφουν με τον Δημήτρη Αποστόλου είναι έξυπνη, ευρηματική, εμπνευσμένη, με πολύ δυνατές κωμικές ατάκες. Το λατρεύω αυτό το πινγκ πονγκ που στήνουν. Μπήκα με χαρά σε μία ισχυρή ομάδα κι ομολογώ ότι περνώ εξαιρετικά – δεν το λέω για να το πω, με ξέρεις, δεν χαϊδεύω… Όλα ξεκινούν από το πάθος του Αλέξανδρου. Είναι ένα ζηλευτό πάθος – από το σενάριο, την σκηνοθεσία, τη διδασκαλία των ηθοποιών μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εμπνέομαι όταν δουλεύω με ανθρώπους με πάθος και αυτό είναι, νομίζω, που μας συνεπαίρνει όλους στα γυρίσματά μας”.

Καίτη Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις