Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καρπετόπουλος: «Απίθανα αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό – Δυσκολεύεται ο Αλαφούζος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρπετόπουλος: «Απίθανα αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό – Δυσκολεύεται ο Αλαφούζος»

Παναθηναϊκός: Το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλό

Ο Παναθηναϊκός παρά τις δυσκολίες έχει καταφέρει να δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 35 βαθμούς. Μάλιστα, με εξαίρεση την τελευταία ισοπαλία με την Λαμία, οι ”πράσινοι” προέρχονταν από πέντε σερί νίκες. Ωστόσο παρά τις νίκες το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλό.

Ο Αντώνης Καρπετούλος προσπάθησε να διαβάσει πίσω από τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου, με αφορμή τα παράπονα των παικτών του Παναθηναϊκού από τον Λάζλο Μπόλονι. «Όλα αυτά έχουν να γίνουν χρόνια στον Παναθηναϊκό και είναι ακόμα περισσότερο απίθανα αν σκεφτεί κανείς ότι οι Πράσινοι τρέχουν και ένα σημαντικό αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Πώς εξηγείται αυτό;

Όλα εξηγούνται. Ο Μπόλονι είναι καλός προπονητής, παρά τις υπερβολές του και ίσως με τη συμπεριφορά του έχει υποχρεώσει τους παίκτες να δίνουν κάτι παραπάνω στο γήπεδο για να μη μπλέξουν μαζί του. Αλλά και οι παίκτες φαίνεται ότι είναι καλοί επαγγελματίες. Άλλοι στη θέση τους θα είχαν χάσει επίτηδες τρία-τέσσερα ματς, ο Μπόλονι θα έψαχνε για δουλειά και οι παίκτες θα είχαν προπονητή κάποιον που τους καταλαβαίνει.

Αυτό το γεγονός ότι δηλαδή ο Μπόλονι κάνει καλή δουλειά και οι παίκτες είναι καλά παιδιά, δυσκολεύει τον Αλαφούζο να πάρει και μια απόφαση. Δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανένα γιατί πιστεύει πως όλοι έχουν κάποιο δίκιο. Και κάποιο άδικο».

Γιάννης Αλαφούζος

Κακό το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Όπως αποκαλύπτεται από το πράσινο ρεπορτάζ οι σχέσεις Μπόλονι και παικτών μόνο καλές δεν είναι. Γι’ αυτό και την περασμένη εβδομάδα οι αρχηγοί του τριφυλλιού ζήτησαν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο! Οι αρχηγοί προφανώς δεν έπραξαν του… κεφαλιού τους, αλλά επιδίωξαν να πραγματοποιήσουν κάτι που τους ζητήθηκε από τη συνέλευση των παικτών. Ήτοι από όλους ή την πλειοψηφία όσων ανήκουν στο “πράσινο” ρόστερ. Μολαταύτα, ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε τη συνάντηση για το θέμα αυτό. Έστειλε μήνυμα στους παίκτες, δε, πως η δουλειά του Ρουμάνου μιλάει με αποτελέσματα και τον στηρίζει απόλυτα.

Το αίτημα των παικτών έγινε μετά το επιτυχημένο ματς με τον Αρη και το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε ο Παναθηναϊκός. Και μολονότι ακολούθησαν δύο νίκες (Βόλος και ΟΦΗ) ο Παναθηναϊκός μπάλα δεν έπαιξε. Με τελευταίο αποτέλεσμα την γκέλα με τη Λαμία εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που πνέουν μένεα για τον Ρουμάνο. Αλλοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι άλλοι ανοικτά. Όπως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Σωκράτης Διούδης που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, όχι τόσο για το αγωνιστικό πλάνο, αλλά κυρίως για την ατμόσφαιρα στο Κορωπί. Και τα πεπραγμένα του Ρουμάνου αλλά και του συνεργάτη του, του Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο Σαραβάκος ως ενδιάμεσος αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης μετέφερε το αίτημα των αρχηγών, με την ανταπόκριση που -δεν- είχε όπως περιγράφηκε παραπάνω.

Λάζλο Μπόλονι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις