Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – Αλέξανδρος: Ο παίκτης που γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση
LIFESTYLE

MasterChef 5 – Αλέξανδρος: Ο παίκτης που γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση

MasterChef 5 - Αλέξανδρος: Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5».

Συνεχίζεται η «μάχη για την ποδιά» στα πλατό του «MasterChef 5» και στο επεισόδιο της Τρίτης (2/2) είδαμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί του ριάλιτι μαγειρικής. Υπενθυμίζεται ότι προστίθεται άλλη μια ημέρα MasterChef στο πρόγραμμα του Star. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν το βράδυ της Τρίτης ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ, μεταξύ άλλων, δούλεψε και στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay.

“Ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια τα τελευταία 9 συγκεκριμένα λόγω της όλης κατάστασης γύρισα Ελλάδα και το βρήκα καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ… Ήμουν στο Λονδίνο, έχω περάσει από πολλά εστιατόρια από το Κοινοβούλιο, από διάφορες τράπεζες, χτύπαγα μόνος μου πόρτα – πόρτα τα εστιατόρια. Μία από αυτές ήταν του Gordon Ramsay και βρέθηκα να δουλεύω σε ένα από τα εστιατόρια του”, δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, όταν ο Αλέξανδρος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να μοιραστεί μια ιστορία από την εμπειρία του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να απαντά πως έφυγε λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει το 2017, όταν ένα βανάκι έπεσε έξω από εστιατόριο. “Η τρομοκρατική επίθεση έγινε μία βδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού, την ώρα που φεύγαμε συνήθως, δηλαδή γύρω στις 3 η ώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος. Ο διαγωνιζόμενος πέρασε με δύο “ναι” στο bootcamp του “MasterChef 5”.

Άφωνος ο Κοντιζάς στο MasterChef – «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!»

Ένας από τους παίκτες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να δοκιμάζουν την τύχη τους στο MasterChef 5 ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος, όπως είπε, ήταν αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθειά του και το πιάτο που θα παρουσίαζε ενώπιον των κριτών του διαγωνισμού. Οι τρεις κριτές είδαν από κοντά και δοκίμασαν το πιάτο του και έμειναν… άφωνοι!

«Αν μπορούσα να σου δώσω τρία ‘’ναι’’, θα το έκανα! Μπράβο σου, συγχαρητήρια! Εξαιρετικό πιάτο» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το «ναι» του, του είπε ότι η παρουσία του αναβαθμίζει τον ίδιο τον διαγωνισμό. Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς φανερά ενθουσιασμένος, τού είπε ότι είναι κρίμα που φέτος δεν υπάρχουν ομάδες γιατί αν υπήρχαν, θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη δική του! Ο Ιωάννης πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef με τρία τρανταχτά «ναι»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις