Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Τσάβαλου – Μελέτη: Καλεσμένη η ηθοποιός στα «Μεσάνυχτα»
LIFESTYLE

Κατερίνα Τσάβαλου – Μελέτη: Καλεσμένη η ηθοποιός στα «Μεσάνυχτα»

Κατερίνα Τσάβαλου - Μελέτη: Τα ''Μεσάνυχτα'' και η Ελεονώρα Μελέτη έρχονται απόψε στη 01:00.

Τα ”Μεσάνυχτα” και η Ελεονώρα Μελέτη έρχονται απόψε στη 01:00 από τη συχνότητα του Alpha με δύο εκλεκτές καλεσμένες. Η Μάρα Μεϊμαρίδη, η συγγραφέας του best seller «Οι μάγισσες της Σμύρνης», στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη. Μιλάει για τις μεταφυσικές της ιδιότητες, παραδέχεται πως έχει παντρευτεί και τους 3 άνδρες της ζωής της χρησιμοποιώντας το ξόρκι της αγάπης, ενώ δακρύζει όταν θυμάται το πρώτο σοκ που υπέστη στη ζωή της, σε ηλικία μόλις 8 ετών. Μιλάει για την εμπειρία της ύπνωσης που είχε βιώσει στο παρελθόν, αλλά και για το ποια ήταν η σχέση της με τον Απόστολο Παύλο σε προηγούμενη ενσάρκωση. Τι ρόλο παίζει η μαγεία στη ζωή της και γιατί δηλώνει πως δεν πιστεύει στη θρησκεία.

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός απαντά σε όλους όσοι την έχουν σχολιάσει για την αλλαγή στα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη, εξομολογείται πως βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ παραδέχεται πως δεν περίμενε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Περιγράφει τι ήταν εκείνο που ερωτεύτηκε στον άνδρα της, δηλώνει πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς της, αλλά θεωρεί χειρότερο τον εργασιακό εκφοβισμό που δέχτηκε η ίδια και άλλοι συνάδελφοι της από γνωστό καλλιτέχνη πρώτης γραμμής.

Κατερίνα Τσάβαλου: Η σεξουαλική παρενόχληση που κατήγγειλε

Το τελευταίο διάστημα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου όλο και περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έρχονται στο φως. Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξή της στα «ΝΕΑ», εξομολογήθηκε ότι η δική της δυσάρεστη εμπειρία, προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε, όπως λέει η ίδια, να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά. «Πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν γιατί οι ερωτήσεις που θα τους κάνουν είναι μήπως προκάλεσες; Τι φορούσες; Είναι κάτι αδιανόητο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, για να καταλήξει ότι στην σεξουαλική παρενόχληση δεν υπάρχει ελαφρυντικό.

Η ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί και στο παρελθόν την εμπειρία της σε εκπομπή στο Mega και παρακίνησε τις άλλες γυναίκες να εκφράσουν τη περιπέτειά τους, πυροδοτώντας ένα αντίστοιχο ελληνικό κίνημα #metoo. Δυστυχώς όπως λέει η περίπτωσή της δεν είναι η μόνη, αφού και στο χώρο του θεάματος υπάρχουν πλέον αναφορές για άνδρες που εκμεταλλευόμενοι τη θέση της εξουσίας τους παρενοχλούν υφιστάμενές τους. «Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δεν θα πάρεις της δουλειά».

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία»

Η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξη της, στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε, μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, τις προσευχές της και τα επαγγελματικά της σχέδια. Στη συνέχεια η ηθοποιός δεν δίστασε να πει την άποψη της για την και την τηλεόραση.

«Δεν γυμνάζομαι, αλλά τρώω συναισθηματικά και για την ευχαρίστηση. Μετά την εγκυμοσύνη άλλαξε το σώμα μου, από “κόκκαλο” έγινα γυναίκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “τα έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Η δε τα έχασες”. Θήλαζα μέχρι 8 μηνών και τα κιλά τα έχασα μετά. Αναγκάστηκα να απολογηθώ για μια φωτογραφία στο Instagram και να πω ότι έφαγα και πρήστηκα, δεν είμαι έγκυος ξανά. Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και μετά μου έβγαλε υποθυρεοειδισμό. Είχα μια παλίνδρομη κύηση. Πήγα στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι και προσευχήθηκα. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία. Δημοσιογράφος με έπαιρνε για δικό μου άνθρωπο να με ρωτήσει αν πέθανε για να το έχει αποκλειστικό. Δεν ξέρω τι θα κάνω επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Είχα αγοραφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις