Γερμανία – κύπελλο: Αποκλεισμός-σοκ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – κύπελλο: Αποκλεισμός-σοκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - κύπελλο: Νέα έκπληξη, αυτή τη φορά η Ροτ Βάις Εσεν πέταξε εκτός τη Λεβερκούζεν, 2-1 με ανατροπή στην παράταση! - Πέρασε με άγχος η Ντόρτμουντ

03.02.2021 | 09:14

Γερμανίακύπελλο: Ηχηρό χαστούκι στη Λεβερκούζεν κατάφερε η Ροτ Βάις Έσεν και με ανέλπιστη νίκη σοκ 2-1 την απέκλεισε από τη συνέχεια του κυπέλλου Γερμανίας. Η Μπάγερ ήταν νωθρή και κακή αγωνιστικά, υπερφίαλη και το πλήρωσε. Η άμυνα έστειλε το ματς στην παράταση για την Ροτ Βάις και εκεί μολονότι βρέθηκε στο 105’ να χάνει (Μπέιλι) ρίσκαρε τα πάντα, βγήκε μαζικά στην επίθεση και με σκόρερ τους Κέφκιρ (108’), Ενγκελμαν (117’) πήραν τεράστια νίκη και την πρόκριση.

Γερμανία – κύπελλο: Στα προημιτελικά πέρασε και η Χόλσταϊν Κίελο που απέκλεισε την Ντάρμσταντ 7-6 στα πέναλτι μετά το 1-1 σε 90’ και 120’, ενώ ευκολότερο ήταν το έργο της Βέρντερ. Επιβλήθηκε 2-0 της Γκροιτερ και προκρίθηκε επίσης στην 8άδα. Εκεί θα δώσει το παρόν και η Ντόρτμουντ που ίδρωσε να αποκλείσει την Πάντερμπορν. Είχε αλλαγές και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στα 90’ (Τσαν 6’, Σάντσο 16’ – Ζούστβαν 79’, Ογούσου 90’ πεν.). Στην παράταση μίλησε η εμπειρία και το ένστικτο του Χάαλαντ που σφράγισε δικό του γκολ το τελικό 3-2.

Δείτε ακόμη: 

Η λίστα των ελεύθερων αμυντικών μέσων για τον ΠΑΟΚ 
Σύννεφα και ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ του Μπόλονι και των παικτών του
Ο Γιακουμάκης και η Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου
Exit mobile version