Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 2/2: Η ασυλία και οι υποψήφιοι για αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Η ασυλία και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Η τριάδα αποχώρησης μετά την ασυλία - Τι λένε τα spoiler

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Ta spoiler βγαίνουν ένα – ένα και συνήθως δεν πέφτουν έξω. Νέο επεισόδιο σήμερα για το Survivor και όλοι αναμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία. Το βράδυ της Δευτέρας τα social media πήραν φωτιά, έγινε ο κακός χαμός, πανηγύρισαν λες και πήραμε το Euro… χωρίς καν να κερδίζουν φαγητό. Για την ώρα ξέρουμε σίγουρα πως η μπλε ομάδα είναι αυτή που πήγε ήδη μία φορά στο συμβούλιο του νησιού, για να βγάλει υποψήφιο. Αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ο Νίκος Μπάρτζης που κερδίζει την ατομική ασυλία, ποιον θα ψηφίσει; Όπως μάθαμε, τη Μαριπόζα. Μένει να δούμε αν θα πέσει μέσα και αυτό η διαρροή.

Survivor spoiler διαρροή 2/2 ασυλία: Ποιος κερδίζει;

Ήταν να μην πάρουν φόρα οι Κόκκινοι. Ένα νέο σερί ξεκινά; Δύσκολο να το πούμε αυτό από τώρα. Το 2-0, πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, απόψε θα γίνει.

Survivor spoiler διαρροή 2/2: Λογικό…

Με τον χαμό που έγινε γίνει όμως με την Ελευθερία Ελευθερίου, σιγά το δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Την Ελευθερία θα ψηφίσουν οι μπλε. Επομένως θα έχουμε τρεις γυναίκες υποψήφιες προς αποχώρηση στην μπλε ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετά από 8 σερί ήττες, η κόκκινη ομάδα κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία του Survivor 4, κάτι που αναφέρθηκε και στον αέρα του «Πρωινού». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υπάρχει spoiler που θέλει την κόκκινη ομάδα να κερδίζει και στο αποψινό επεισόδιο το αγώνισμα ασυλίας και έτσι να στέλνει την μπλε ομάδα για δεύτερη φορά στην κάλπη. Και μπορεί μέχρι στιγμής να ξέρουμε ότι πρώτη υποψήφια είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, όμως ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε ότι η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4» είναι η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα. Προφανώς η Μαριπόζα θα ανακηρυχθεί στο σημερινό επεισόδιο υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε από το Survivor πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”. Η ίδια μίλησε για όλα και δεν δίστασε να κάνει αρκετές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες της.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρατήρησε την μεγάλη αλλαγή στη σώμα της και τότε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε πως έχασε 5 κιλά κατά την παραμονή της στο Survivor. «Έχω μείνει μισή, το ξέρω. Έχω χάσει 5 κιλά. Πρόλαβα να χάσω 5 κιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις