Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 2/2: Τι θα δούμε την Τρίτη
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 2/2: Τι θα δούμε την Τρίτη

MasterChef 5 spoiler 2/2: Oι επίδοξοι MasterChef δεν τα παρατούν. 

Oι επίδοξοι MasterChef δεν τα παρατούν. Πολλοί έχουν ήδη μαγειρέψει για τους τρεις κριτές. Κάποιοι έχουν περάσει με μεγάλα «ναι», άλλοι με λίγο… μικρότερα και περισσότερο αμφίβολα, ενώ άλλοι δεν έχουν περάσει καν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Φέτος, τίποτα δεν είναι το ίδιο στο MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης αναζητούν ένα μεγάλο ταλέντο στην κουζίνα. Την Τρίτη 2/2 οι auditions συνεχίζονται! Συντονιστείτε στις 21.00 στο Star.

MasterChef 5: Τι λένε οι κριτές για τις φετινές αλλαγές

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά για 5η σεζόν στο Star, με το κοινό να ανυπομονεί να δει τι νέο μας επιφυλάσσει ο φετινός διαγωνισμός. Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα των auditions και μίλησε με τους κριτές, οι οποίοι μας έδωσαν μια «γεύση» από όσα έχουν συμβεί.

«Φέτος για πρώτη φορά μπορείς αν αποσπάσεις τρία ναι, να πάρεις την ποδιά και να περάσεις απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Τα παιδιά δεν το περίμεναν και μας εκμυστηρεύτηκαν ότι αν το ήξεραν θα ερχόντουσαν με άλλο πιάτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιο αυστηρός εκ των κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχουν ανταποκριθεί όλοι στις αλλαγές, και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Τα κριτήρια είναι ίδια: θέλουμε να δούμε την τεχνική τους, δημιουργικά πιάτα και φυσικά την προσωπικότητά τους» είπε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν θα δούμε μια γυναίκα MasterChef φέτος απαντά: «Οι πιθανότητες είναι μισές- μισές. Οι γυναίκες που έχουμε δει, στο σύνολό τους, είναι πολύ καλές». Ακόμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως η σημαντικότερη αλλαγή που θα υπάρξει φέτος είναι ότι δε θα χωριστούν οι παίκτες σε ομάδες: «Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς ως μέντορας. Πολύ σημαντικό αυτό», δήλωσε χιουμοριστικά.

MasterChef 5: Η Μάγκυ προβλέπει από τώρα τον νικητή

Η Μάγκυ Ταμπακάκη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 2, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, φτάνοντας πολύ ψηλά στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η Μάγκυ φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» και σχολιάζοντας τους συμμετέχοντες που μέχρι στιγμής έχουν περάσει, προέβλεψε πως το MasterChef 5 θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ποιες διαγωνιζόμενες έχει ξεχωρίσει: «Τρεις έχω ξεχωρίσει ιδιαίτερα, που μου αρέσουν πάρα πολύ. Είναι η Ηρώ, η κοπέλα από την Κρήτη, η Μαρίνα, επειδή ταυτίζομαι μαζί της και η Μαρία η Λαζαρίδου». Η ταλαντούχα σεφ έδωσε τη δική της εξήγηση και για το γεγονός ότι στους προηγούμενους κύκλους, οι γυναίκες παρότι φτάνουν ψηλά στον διαγωνισμό, δεν καταφέρνουν τελικά να κόψουν πρώτες το νήμα.

«Το MasterChef δεν είναι μόνο, αν είμαι καλός σε αυτό που μαγειρεύω. Είναι σίγουρα το κατά πόσο μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, το άγχος μου. Παίζει μεγάλο ρόλο. Μια γυναίκα που έχει πίσω της πολλά πράγματα να σκεφτεί, δεν έχει σίγουρα τόσο καθαρό μυαλό, όσο ένα αγόρι 25 χρονών που είναι εκεί, μαγειρεύει και δεν τον νοιάζει, γιατί δε θυσιάζει τίποτα στη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάγκι Ταμπανάκι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις