Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σοφία Νικολάου παιδί: Γέννησε η γγ Αντιεγκληματικής πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου παιδί: Γέννησε η γγ Αντιεγκληματικής πολιτικής

Σοφία Νικολάου παιδί: Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος λίγο πάνω από 2, 7 κιλά, είναι μια χαρά, όπως και η μαμά.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής και δικηγόρος, Σοφία Νικολάου, καθώς έφερε στον κόσμο σήμερα τα ξημερώματα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Αρεταίειο. Τόσο η κυρία Νικολάου όσο και ο σύζυγός της και γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Δαυλός καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους με μια φωτογραφία του μικρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα likes να πέφτουν βροχή!

Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος λίγο πάνω από 2, 7 κιλά, είναι μια χαρά, όπως και η μαμά. Η Σοφία Νικολάου, δυναμική δικηγόρος, αλλά και ιδιαίτερα ικανή στην «καυτή» θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και μετά ξανά στις επάλξεις. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της, η οποία κύλησε πολύ ήρεμα και χωρίς προβλήματα, καθώς το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Η δυναμική δικηγόρος και ο γνωστός δημοσιογράφος ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά! Γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικό πλατό, ερωτεύτηκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Κολωνακίου σχεδόν 4 μήνες μετά.  Η πρόταση γάμου του ζευγαριού έγινε πριν λίγο καιρό, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν ο Κωνσταντίνος Δαυλός και η Σοφία Νικολάου πετάξουν για Νέα Υόρκη.

Σοφία Νικολάου παιδί
Σοφία Νικολάου: Λίγα λόγια για τη μάχιμη δικηγόρο

Η Σοφία Νικολάου γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο Πυργί Αυλωναρίου, στην Εύβοια. Το 1996 άρχισε τη φοίτησή της στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2001. Επίσης, το 2001, σπούδασε Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre, στη Γαλλία. Το 2004 έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και το 2005 ίδρυσε τη Δικηγορική Εταιρεία Σοφία Νικολάου και Συνεργάτες, εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο, τ o Εμπορικό και Φορολογικό Δίκαιο.

Από το 2013 είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Από το 2016 είναι μέλος του Τομέα Οικονομικών και Δικαιοσύνης της ΝΔ, ενώ ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Κεντρική φωτο Intime

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις