Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef παίκτες: Η μάχη για την ποδιά συνεχίζεται
LIFESTYLE

MasterChef παίκτες: Η μάχη για την ποδιά συνεχίζεται

MasterChef παίκτες: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) θα δούμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα των οντισιόν στο Masterchef 5, όπου έξι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τις ποδιές τους και ακόμη δεκαπέντε έχουν πάρει το εισιτήριό τους για το bootcamp. Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται με ακόμη περισσότερους διαγωνιζόμενους, που θα φτιάξουν το πιάτο τους για μια θέση στο Masterchef 5, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) θα δούμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί, ενώ δεν θα λείψουν τα ευτράπελα, οι αστοχίες και τα λάθη, που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Φυσικά μέχρι τώρα υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ιδιότητες αλλά και άλλοι που δεν τα πήγαν τόσο καλά. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

MASTERCHEF Κριτές

MasterChef 5: O υποψήφιος που ήρθε για δεύτερη φορά στις audition

Ο Χούλιο ήρθε για δεύτερη χρονιά στις auditions του MasterChef και φέτος θέλησε να ετοιμάσει ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο. Ετοίμασε μια μικρή παλάντζα, ένα πιάτο δηλαδή με πλιγούρι, κινόα και κοτόπουλο με γλυκάνισο.

Οι κριτές θεώρησαν πως το πιάτο του Χούλιο ήταν αρκετά καλύτερο από την προηγούμενη φορά, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να του δώσουν μια θέση για το bootcamp. Ο υποψήφιος δήλωσε χαρούμενος που έχει ζήσει την εμπειρία του Masterchef δύο φορές, και ας μην έχει καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό!

MasterChef 5: «Το πιάτο σου δεν είναι για τρία ναι»

Ο Νίκος ετοίμασε ένα ψάρι με τσιπς και σάλτσα για την audition του στο MasterChef 5. Δήλωσε στους κριτές πως θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού. Οι σεφ, με τη σειρά τους, δοκίμασαν το πιάτο του υποψήφιου και είπαν πως, εκτός από ωραίο στήσιμο, είχε και ισορροπία στη γεύση. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν το πολυπόθητο ναι στον παίκτη, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Είμαστε επιφυλακτικοί στο να δίνουμε τρία ναι. Το πιάτο σου δεν μπορεί να περάσει απευθείας». Έτσι, ο παίκτης πέρασε στη δεύτερη φάση του bootcamp, όπου θα ξαναμαγειρέψει για να διεκδικήσει την ποδιά.

MasterChef 5: Η διαγωνιζόμενη που είχε κολλήσει κορονοϊό

Για την δική της μάχη με τον κορονοϊό έκανε λόγο στο χθεσινό MasterChef η Χριστίνα. Η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε το πόσο την κατέβαλε ο ιός και ότι για έξι εβδομάδες πέρασε πού δύσκολα: «Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα.

Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος. Η περιπέτειά της δεν πτόησε την Χριστίνα, βρέθηκε στο MasterChef και με το πιάτο της καθώς και με τις γνώσεις της κατάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

MasterChef: Έκοψε το δάχτυλό της λίγο πριν τη δοκιμασία!

Οι παίκτες στο MasterChef δεν έχουν άπλετο χρόνο για να μαγειρέψουν όσα τους ζητούνται αλλά όπως λέει κι ο σοφός λαός, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τη Μαρία, η οποία από την βιασύνη της να κόψει ένα κρεμμύδι, έκοψε το δάχτυλό της και μάτωσε, με την ίδια να είναι φανερά ανήσυχη. Η ίδια αρχικά πήγε να πλύνει το χέρι της για να φύγει το αίμα αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε διασώστη για να της βάλει γάζα στο δάχτυλο. Η νεαρή παίκτρια τελικά συνέχισε με γάντια την δοκιμασία. Κι όπως ανέφερε: «Τα μαχαίρια του MasterChef είναι τελικά πολύ κοφτερά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις