Survivor spoiler σήμερα 31/1: Οι δύο νέοι παίκτες που θα δούμε την Κυριακή

LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Οι δύο νέοι παίκτες που θα δούμε την Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής.

31.01.2021 | 16:22

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο του “Survivor 4” το βράδυ της Κυριακής (31/01), αφού οι μπλε και οι κόκκινοι θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, προκειμένου να επικρατήσουν και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Από το αποψινό επεισόδιο, όμως, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς θα δούμε δύο νέους παίκτες να “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ θα υπάρξει και ένας σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας από τους κόκκινους. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι δύο άντρες που θα μπουν στο “Survivor 4” είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που θα μπει στην κόκκινη ομάδα, και ο Παύλος Γαλακτερός, που θα μπει στους μπλε.

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Ποιοι είναι οι δύο παίκτες

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που πέρυσι συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar”, ενώ ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό. Είναι αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.

Ο Ηλίας Μπογδάνος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Οι Inco έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, ενώ πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town, live εμφανίσεις.

Φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία, είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακόμη, ο Ηλίας Μπογδάνος  συμμετείχε και στο Your Face Sounds Familiar μαζί με την Τάνια Μπρεάζου.

Πέρα από τη μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία Μπογδάνου αποτελεί και ο αθλητισμός.

Αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor, γνωρίζει καλά πώς να επιβιώνει στα δύσκολα.

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Ο Παύλος

Ο 22χρονος Παύλος Γαλακτερός είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή “Join Us”. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Άγιο Δομίνικο έχει “πετάξει” και η Καρολίνα Καλύβα, γυμνάστρια από το Λουτράκι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα τη δούμε.

#1. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι 24 ετών!

#2. Είναι γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού και της Τέτας Λεονταρίδου!

#3. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και τον έχουμε δει να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση «Join Us» ενώ έχει συμμετάσχει στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ.

#4. Έχει μεγάλη αγάπη στη μικρή του αδερφή, Σοφία, η οποία είναι η κόρη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού!

Survivor spoiler σήμερα 31/1: Το trailer

Exit mobile version